Στη Νάξο, για το 15ο Περιφερειακό Συνέδριο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Κυκλάδων, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Στη Νάξο βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονας Ζαννετίδης, για να παραστεί στο 15ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση την Κυκλάδων.

Το Συνέδριο ξεκινά σήμερα από τη Νάξο (θα συνεχιστεί στις 5 και 6 Ιουνίου στη Σύρο) με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη, Αλιεία και Παραγωγική Ανασυγκρότηση».

Ο κ. Ζαννετίδης που μετέβη σήμερα στο νησί, μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, τον αναπληρωτή υπουργό, Ιωάννη Τσιρώνη και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Νίκο Αντώνογλου, πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και σε μεταποιητικές μονάδες.

Από το απόγευμα, οπότε θα ξεκινήσει το συνέδριο στο Φιλώτι Νάξου, θα γίνουν συναντήσεις και επαφές με τους παραγωγούς της περιοχής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης θα μεταβεί το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στην Πάρο όπου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών και συναντήσεων με τοπικούς φορείς και παραγωγούς του νησιού και κατόπιν, στην Σύρο για τη συνέχεια του Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στις Κυκλάδες.

Το Συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με έξι (6) Θεματικές Συνεδρίες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!