ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για μια σειρά από ζητήματα, προεξάρχουσας της συστηματικής επιβολής φορολογίας, της διαχείρισης του προσφυγικού αλλά και των διαπραγματεύσεων στο Σκοπιανό, άσκησε από την Ρόδο όπου βρέθηκε το διήμερο που πέρασε, η πρώην υπουργός και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας κα Ντόρα Μπακογιάννη. 

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, πλαισιωμένη από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Παύλο Μπακίρη και τον βουλευτή της Ν.Δ. και Τομεάρχη Τουρισμού κ. Μάνο Κόνσολα, αναφέρθηκε στις επαφές που πραγματοποίησε στην Ρόδο εκφράζοντας την απογοήτευσή της για την κατάστασης τον τομέα της Υγείας (στο Νοσοκομείο Ρόδου) αλλά κυρίως για τα πλήγματα που δέχεται συστηματικά η επιχειρηματικότητα με την συνεχή φορολόγηση και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Πηγή: http://www.aigaiotv.gr/


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!