Επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη του προεδρείου της νεοεκλεγμένης Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμαρχο Καλύμνου

Ο Δήμαρχος κος Ιω. Γαλουζής δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του -σε επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη- το προεδρείο της  νεοεκλεγμένης Τοπικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Μαν. Μουσελλή, συνοδευόμενο από τους κου Γ. Μαρίνο και Ν. Τσαγκάρη.

Ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε θερμά τα στελέχη της Τοπικής Επιτροπής αναφέροντας  ότι εκτός από αγαπητοί συμπατριώτες, πάνω απ΄ όλα συνδέονται και με ισχυρούς δεσμούς φιλίας και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη θητεία τους.

Τόνισε επίσης ότι τα προβλήματα του νησιού είναι κοινά για όλους και από κοινού σε κλίμα συνεργασίας, μπορούν να εξευρεθούν πάντα οι καλύτερες λύσεις σε αυτά.

Ο Πρόεδρος της Τ.Ε. κος Μ. Μουσελλής ανέφερε στην αντιφώνησή του, ότι τα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας ασφαλώς είναι γνωστά, ωστόσο θα πρέπει να γίνει μια επίσημη καταγραφή καθώς και προώθησή τους στα αρμόδια κέντρα, προκειμένου να προωθηθούν και οι ανάλογες λύσεις.

 

 

 

Από το Γραφείο Δημάρχου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!