Ο Βουλευτής Ηλίας Καματερός στην εκπομπή "Αταίριαστοι" του ΣΚΑΪ

Ικανοποιημένος με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό δήλωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Αταίριαστοι" με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και ο Χρήστο Κούτρα. Ενδιαφερόμαστε να κλείσει η συμφωνία, τόνισε χαρακτηριστικά γιατί αναβαθμίζουμε το ρόλο της χώρας μας η οποία μπορεί να παίξει έναν ηγετικό ρόλο στο χώρο των Βαλκανίων.

«Αν κλείσει τελικά η συμφωνία, η οποία κινείται στην κατεύθυνση των στόχων μας, κλείνουμε εκκρεμότητες και ζητήματα που υπήρχαν, με αμοιβαίους συμβιβασμούς. Πετυχαίνουμε από ότι φαίνεται γεωγραφικό προσδιορισμό, σταματούν οι αλυτρωτικές αναφορές και τίθεται η συνταγματική αναθεώρηση των Σκοπίων, κάτι που δεν συζητιόταν πριν. Το θέμα της γλώσσας δεν έχει μπει όλο αυτό το διάστημα γιατί έχει κατοχυρωθεί από το 1977».

Ο Ηλίας Καματερός, κατηγόρησε επίσης τη ΝΔ ότι με τακτικισμούς προσπαθεί να ισορροπήσει γιατί βλέπει ότι η συμφωνία πάει να κλείσει και η ίδια δεν έχει ούτε γραμμή, ούτε θέση στο θέμα του Σκοπιανού. Δεν ακολουθεί καν την εθνική γραμμή που χάραξε το 2008 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο οποίος έβαλε βέτο στο ΝΑΤΟ και μιλούσε για γεωγραφικό προσδιορισμό, erga omnes και συνταγματική αναθεώρηση που έβαλε η συγκεκριμένη κυβέρνηση.

Επίσης στις αιτιάσεις του κ. Κικίλια, υπεύθυνου τομεάρχη της ΝΔ για την Εθνική Άμυνα ότι δήθεν στο Ν/Σ που συζητείται στην βουλή, προβλέπονται μειώσεις στις συντάξεις, ο βουλευτής απάντησε «Κανένα υφεσιακό μέτρο δεν έχει αυτό το Ν/Σ . Καμία περικοπή σύνταξης δεν υφίσταται. Οι μειώσεις που προβλέπονται για το 2019 στο μεσοπρόθεσμο σχέδιο, είναι αυτές που ήδη έχουν ψηφιστεί στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης αλλά είναι για το μέλλον κι ακόμα αν γίνουν, είναι περισσότερες οι παροχές που προβλέπει σε φοροελαφρύνσεις και κοινωνική πολιτική.

Τη συνέντευξη του Ηλία Καματερού μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο 0:59: 53

Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!