ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗ

Σε ενημέρωση σχετικά με θέματα της αρμοδιότητάς του, προχώρησε χτες ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης σε σχετική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. 

Μίλησε για τις αιτήσεις στο πρόγραμμα των Νέων Αγροτών, ενώ εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την υπογραφή της απόφασης με την οποία το «Λόπι της Κατταβιάς» πιστοποιείται πλέον ως Προϊόν Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης.

Ακολουθούν η Σιτάκα της Κάσου και το μέλι της Καλύμνου ενώ αναμένεται να πιστοποιηθούν και άλλα προϊόντα τόσο από τα Δωδεκάνησα όσο και από τις Κυκλάδες.

Επιπλέον, αντιπεριφερειάρχης μίλησε για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με αντικείμενο τα ελάφια της Ρόδου.

 

πηγή:http://www.aigaiotv.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!