Υπεγράφη η σύμβαση με τον εργολάβο για το λιμάνι της Κω

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση για την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι της Κω από τις ζημιές του σεισμού του Ιουλίου 2017.

Το έργο ανέλαβε η εταιρεία «Αρχιμήδης» που ήταν και ο αρχικός μειοδότης μετά από περιπετειώδη διαδικασία αφού ο δεύτερος μειοδότης υπέβαλε δύο φορές ενστάσεις και στο τέλος προσέφυγε στο ΣτΕ χωρίς ωστόσο να δικαιωθεί.

Ο χρόνος εκτέλεσης του έργου προβλέπεται 20 μήνες και φυσικά το σύνολο του κόστους είχε εξασφαλιστεί από το 2017.

Ο εργολάβος αναμένεται να αρχίσει τις εργασίες αμέσως μετά το Πάσχα. Δίνεται έτσι απάντηση σε όσους με κακεντρέχεια και για μικροπολιτικούς λόγους υποστηρίζουν ότι το έργο καθυστερεί, ή ότι δεν υπάρχουν χρήματα.

Ο χρόνος ολοκλήρωσης των διαδικασιών μελέτης, έγκρισης και σύμβασης με εργολάβο, θεωρείται ρεκόρ για ένα τόσο σύνθετο και μεγάλο έργο αλλά και των δικαστικών προσφυγών που προέκυψαν.

 

Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!