Μάνος Κόνσολας: «Ζωτικής σημασίας έργο η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στον Αρχάγγελο της Ρόδου»

Στη Βουλή φέρνουν το ζήτημα της κατασκευής κλειστού γηπέδου μπάσκετ σε χωροθετημένη και αδειοδοτημένη έκταση 148 στρεμμάτων στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου, η Βουλευτής Β΄ Αθηνών και Αν. Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού ΝΔ, κα. Άννα Καραμανλή και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Τομεάρχης Τουρισμού ΝΔ, κ. Μάνος Κόνσολας.

Οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατέθεσαν ως αναφορά στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την επιστολή του Α.Σ. Καλαθοσφαίρισης Αρχάγγελου Ρόδου, επισημαίνουν ότι, από τη στιγμή που υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ταυτόχρονα μία έκταση χωροθετημένη, θα πρέπει να γίνει μελέτη από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ή του Δήμου αντί να επιλεγεί η οποιαδήποτε άλλη χρονοβόρα διαδικασία.

Οι Βουλευτές σε δήλωσή τους επισημαίνουν:

«Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα κλειστό γυμναστήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νότιας Ρόδου.

Από τη στιγμή που υπάρχει δέσμευση της Περιφέρειας για τη χρηματοδότηση του έργου, αλλά και χωροθετημένη έκταση στην οποία θα δημιουργηθεί το κλειστό γήπεδο, θα πρέπει να επιλεγεί ο πιο σύντομος δρόμος για την κατασκευή του έργου. Και ο πιο σύντομος δρόμος είναι η εκπόνηση της μελέτης».

Επισυνάπτεται η αναφορά των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 


 

ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς:

κα. Μυρσίνη Ζορμπά,

Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Κοιν:

κ. Βασιλειάδη Γεώργιο,

Υφυπουργό Αθλητισμού

Θέμα: «Ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου σε χωροθετημένη και αδειοδοτημένη έκταση 148 στρεμμάτων στην περιοχή της Λειβάδας Αρχαγγέλου Ρόδου»

18 Απριλίου 2019

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Σας επισυνάπτουμε Επιστολή του Αθλητικού Συλλόγου Καλαθοσφαίρισης Αρχαγγέλου Ρόδου και παρακαλούμε για την τοποθέτησή σας:

1. Γιατί, ενώ υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση και ταυτόχρονα μία έκταση χωροθετημένη, αδειοδοτημένη, άρα έτοιμη, δεν εκπονείται από τις αρμόδιες υπηρεσίες μία μελέτη ανέγερσης κλειστού γυμναστηρίου, προκειμένου να προχωρήσει το ζωτικής σημασίας έργο;

2. Γιατί ενώ ισχύουν τα παραπάνω, προκρίνεται η χρονοβόρα και στην παρούσα φάση αβέβαιη λύση των Συμπράξεων Δημοσίων – Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ);

Μετά τιμής,

Καραμανλή Άννα                                                                 Μάνος Κόνσολας

Βουλευτής Β΄ Αθηνών                                                     Βουλευτής Δωδεκανήσου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!