ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΚΝΕ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Ζεσταίνουμε τις μηχανές… και ξεκινάμε! Έφτασε  ο καιρός που απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την χώρα, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά οι μαθητές ετοίμασαν και ετοιμάζονται για το δικό τους γεγονός, για την δική τους γιορτή, για τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ!

Ενημερώνουμε πως στο νησί μας το 3ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Απρίλη  όπως αρχικά  είχε ανακοινωθεί , αλλά το ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΗ, στο Δημοτικό Γήπεδο.

Στα πλαίσια του Μαθητικού Φεστιβάλ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3on3 με θέμα:

«Παλεύουμε  για τις Σύγχρονες Ανάγκες μας ! Διεκδικούμε   σύγχρονες  δομές  σε αθλητισμό-πολιτισμό-ψυχαγωγία, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».

Το πρόγραμμα επίσης θα περιλαμβάνει  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του 2ου ΓΕΛ , έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής και άλλες δραστηριότητες.

Δήλωσε συμμετοχή στα τηλέφωνα  6982324638 // 6979189786 // 6949705464

Οργάνωση Βάσης Καλύμνου της ΚΝΕ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!