Στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Γεωργίου η Μαρία Αγγέλου

«Στις εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Γεωργίου η Μαρία Αγγέλου, Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «#Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»»

Το παρόν έδωσε στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Γεώργιο ανήμερα της γιορτής του η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «#Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Μαρία Αγγέλου.

Παραβρέθηκε στην έθιμο της Γούρνας στον Άγιο Ισίδωρο, στο πανήγυρι στα Λαερμα και στα Σιανα.

Ηταν επίσης καλεσμένη του Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγου Νικόλαου Φλάρη στη στην εορτή του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς (πλην Πυροβολικού), που έγινε στο στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ» στην περιοχή Αφάντου, στις 3 Μαΐου του 2019.

Σε δήλωση της ανέφερε τα εξής:

«Σήμερα τιμάμε τον Άγιο Γεώργιο, αγαπημένο Άγιο των χωριών μας και προστάτη του Στρατού ξηράς.

Είναι ιδιαιτέρως τιμητικό να είμαι προσκεκλημένη αυτή τη μέρα σε όλες αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις.  Η αγάπη των συμπολιτών μας πραγματικά μου δίνει δύναμη.

Όσον αφορά στις εορταστικές εκδηλώσεις της 95ΑΔΤΕ είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη. Δυο γυναίκες ως πλήρωμα οχήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια που ρίχνουν ένα ακόμα ανδρικό «οχυρό» και συμβάλλουν στο να αισθανόμαστε όλοι εμείς ασφαλείς. Ευχαριστούμε.

Χρόνια πολλά σε όλους».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!