Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

Γ. Χατζημάρκος: "Η πολιτική που στηρίζει τους εργαζόμενους, είναι η πολιτική που φέρνει θέσεις εργασίας, εισόδημα, ευκαιρίες απασχόλησης και δημιουργίας"

Στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου ο Περιφερειάρχης για την Εργατική Πρωτομαγιά

Στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου βρέθηκε χθες ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, κατά την εκδήλωση εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο Περιφερειάρχης δήλωσε τα εξής :

“Πέρασαν 135 χρόνια από τον Μάη του 1886 που στο Σικάγο των ΗΠΑ έγινε η μεγάλη εργατική κινητοποίηση με διεκδίκηση του οκταώρου και καλύτερων συνθηκών εργασίας. Μετά από το 1886 και το Σικάγο, στην χώρα μας ο επόμενος σταθμός του εργατικού κινήματος σημειώνεται στην Περιφέρεια μας και στην Σέριφο τον Αύγουστο του 1916, με την εξέγερση των μεταλλωρύχων που πνίγηκε στο αίμα.

Είναι βαρύ ιστορικό φορτίο, η διασφάλιση της κοινωνικής και εργασιακής ειρήνης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Υπηρέτησα θεσμικά και ως εκπρόσωπος των εργοδοτών, από την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και από τότε έχω την άριστη συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και όλες τις διοικήσεις του που από τότε έχουν περάσει.

Στον τόπο μας υπάρχει μακρά ιστορία ειρηνικής συνύπαρξης, που στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, στην υπευθυνότητα και στον ρεαλισμό και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό το Εργατικό Κέντρο Ρόδου και να το συγχαρώ ταυτόχρονα.

Είναι εύκολο να μιλάμε σήμερα για φιλελεύθερες πολιτικές,  αλλά μετά από 10 χρόνια ύφεσης στα οποία έχουν κυβερνήσει σχεδόν όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, τι αξία έχει πια αυτό ως ταμπέλα;

Να αφήσουμε τις ταμπέλες και τα εύκολα συνθήματα  και να επικεντρωθούμε στην υπευθυνότητα και τον ρεαλισμό.

Αυτά είναι και τα κύρια στοιχεία της δικής μας πολιτικής στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μιας πολιτικής που στηρίζει έμπρακτα και με αποτελέσματα τους εργαζόμενους αφού φέρνει θέσεις εργασίας, εισόδημα και ευκαιρίες απασχόλησης και δημιουργίας.

Αυτό είναι το χρέος μας στην κοινωνία, αυτή είναι η δέσμευση μας και τα τηρούμε στο ακέραιο.”

Το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!