Ο Σακελλάρης Πιζάνιας από την Κάλυμνο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Ο Σακελλάρης Πιζάνιας από την Κάλυμνο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου, αναφέρει τα εξής:

«Με πολύ μεγάλη χαρά δέχτηκα την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη μας κ. Γιώργου Χατζημάρκου, για να συμμετέχω κι εγώ στην παράταξή του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και να εκπροσωπήσω το νησί μου, την Κάλυμνο.

Ασχολούμαι χρόνια με την αλιεία και ξέρω τις δυνατότητες που έχει η Κάλυμνος για να αναπτυχθεί, τόσο στον τομέα αυτό όσο και συνολικά, αφού είναι ένας τόπος ξεχωριστός που όλοι όσοι το επισκέπτονται και ζουν σ΄ αυτόν καταλαβαίνουν ότι έχει όλα τα προσόντα για να προχωρήσει πολύ μπροστά.

Έχω εμπιστοσύνη στον Γιώργο Χατζημάρκο, τον «καπετάνιο» της Περιφέρειάς μας και μαζί του θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για το καλό του νησιού μου και των συμπατριωτών μου».

Βιογραφικό

Ο Σακελλάριος (Σακελλάρης) Πιζάνιας γεννήθηκε στην Κάλυμνο. Είναι παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα  του τουρισμού, στην οικογενειακή επιχείρηση, στον χώρο της εστίασης.  Παράλληλα, ασχολείται χρόνια με την αλιεία και διατηρεί αλιευτικό σκάφος, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!