Συνάντηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μ. Γλυνού με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκο Παπανδρέου

Το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών και η ανάγκη να ενισχυθούν οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις τέθηκαν επί τάπητος κατά την συνάντηση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μανώλη Γλυνού με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκο Παπανδρέου, ο οποίος βρέθηκε στη Ρόδο την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» επεσήμανε ότι οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης και των Ευρωεκλογών είναι άρρηκτα συνδεδεμένες, σημειώνοντας ότι είναι απαραίτητο να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εργαλεία και οι ευκαιρίες που προσφέρει η Ε.Ε. προκειμένου να ενισχυθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Ως νέα περιφερειακή αρχή δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη αυτή η τελευταία ευκαιρία  για τον τόπο μας. Θα αξιοποιήσουμε όλα τα χρήσιμα προγράμματα και εργαλεία που μας παρέχει η Ε.Ε. κυρίως προς την κατεύθυνση των υποδομών, προκειμένου να απογειώσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Αυτή η ευκαιρία, αυτή η νέα προγραμματική περίοδος, δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη», υπογράμμισε ο κ. Μανώλης Γλυνός και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Νίκο Παπανδρέου.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Νίκος Παπανδρέου συνοδευόταν από τον πρώην γενικό γραμματέα Τουρισμού και πρώην χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Πουσσαίο, τον γραμματέα της Ν.Ε. Νότιας Δωδεκανήσου ΚΙΝ.ΑΛ. Νικηφόρο Παπανικόλα και τον γραμματέα Τ.Ο. πόλεως Ρόδου ΚΙΝ.ΑΛ. Κώστα Χατζηχριστοδούλου.

 

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!