ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ: Η ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ

Στην ομιλία του στην Βουλή ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση τόνισε:

Δεν πρέπει να υποτιμούμε την προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μετατοπίσει την συζήτηση από την πολιτική και τις θέσεις των κομμάτων σε παραπολιτικά κουτσομπολιά.

Δεν το κάνει μόνο από αδυναμία ούτε από αφέλεια αλλά συνειδητά.

Προσπαθούν να μεταφέρουν και στην χώρα μας το μοντέλο του πολίτη που ψηφίζει όχι με πολιτικά κριτήρια αλλά με βάση τα κουτσομπολιά. Γιατί δεν μπορούν να αποκαλύψουν τα αντιλαϊκά προγράμματά τους.

Ο λαός όμως ξέρει γιατί τα έζησε.

Και κρίνει πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι όπως θέλουν να παρουσιάσουν.

Στο θέμα της νησιωτικότητας π.χ. τι είχαν κάνει; Τι βρήκαμε; Και τι κάναμε;

Αναφέρθηκε στην αφαλάτωση που έχει γίνει σε όλα τα νησιά δίνοντας λύση στο πρόβλημα νερού, στο Μεταφορικό Ισοδύναμο το οποίο αίρει την ανισότητα των αποστάσεων και του αποκλεισμού των νησιών. Οι νησιώτες δήλωσε χαρακτηριστικά μεταφέρονται με έκπτωση πάνω από 50% όπως και τα εμπορεύματα τα οποία μεταφέρονται επίσης με έκπτωση μεγαλύτερη του 50%. Τα καύσιμα μειώθηκαν πιλοτικά σε 33 νησιά και σε λίγο θα εφαρμοστεί το Μεταφορικό Ισοδύναμο και στα αεροπορικά εισιτήρια. Τα σχολεία στα ακριτικά νησιά έχουν έγκαιρα τους εκπαιδευτικούς τους κ.α

Τέλος ο Ηλίας Καματερός κλείνοντας την τοποθέτησή του εστίασε στις διαφορές ανάμεσα στην κυβέρνηση της Αριστεράς με την αξιωματική αντιπολίτευση. Συγκεκριμένα ανέφερε:" Δεν είναι απλά διαφορά διαχείρισης αλλά πολιτικής, το πώς βλέπει κανείς τις ανισότητες και πως προσπαθεί να τις καλύψει. Βλέπουν τον πολίτη ως εχθρό και όργανο εκμετάλλευσης για τον πλουτισμό και την εξουσία τους, ενώ εμείς βλέπουμε τους πολίτες ως συνανθρώπους μας για μια πιο δίκαιη κοινωνία, την εξουσία ως θετική διάκριση για την αποκατάσταση των αδικιών. Εγγύηση μας είναι το ήθος, το πλεονέκτημα της αριστεράς που εμείς διαφυλάττουμε."

Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!