Αντώνης Καμπουράκης: "Η ασφάλεια είναι δικαίωμα για κατοίκους και επισκέπτες"

Φωτογραφίες Κλίκ στην κάθε φωτό για μεγένθυνση!

"Η ασφάλεια είναι δικαίωμα για κατοίκους και επισκέπτες, και είναι υποχρέωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να είναι στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να μπορεί να επιτελεί αποτελεσματικά το έργο της. Η συνεργασία για μας είναι αυτονόητη προκειμένου να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στο νησί μας".

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου  Αντώνης Καμπουράκης μετά από σειρά επαφών του με τις αστυνομικές αρχές του νησιού. Αναλυτικά, ο κ. Καμπουράκης συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού "Με Δύναμη για τη Ρόδο" είχε συναντήσεις ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων με τον Αστυνομικό Διευθυντή Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη και τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου Αναστάσιο Ζήφο ενώ επισκέφθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, το Γραφείο Αλλοδαπών, το Α.Τ και την Τροχαία Ρόδου. Παράλληλα είχε συνάντηση με το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσου.  Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης επισκέφτηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου όπου και ενημερώθηκε για το σχέδιο αντιπυρικής προστασίας ενόψει καλοκαιριού.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!