ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ: «ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ»

  Στην αίθουσα του Εμπορικού επιμελητηρίου πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη παρουσία-συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, ως επικεφαλής της   μείζονος μειοψηφίας ο νέος επικεφαλής της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» Γιάννης Μαστροκούκος,
πλαισιωμένος από τους δημοτικούς συμβούλους Μιχάλη Μπούκη ,Μιχάλη Λελέκη , Σάκη Ζερβό και Μανώλη Μουσελλή, με τον τελευταίο να έχει και ρόλο συντονιστή.

Στην  « πρώτη» συνέντευξη του κ.Μαστροκουκου, την οποία παρακολούθησαν, συγγενικά του πρόσωπα,  μέλη της παράταξης και  δ.σ. όπως οι Γ..Μαγκακης, Γ.Ψαρας, από την ελάσσων  μειοψηφία και από την Δημοτική αρχή ο κ. Χ.Χατζημιχαλης, αίσθηση έκανε η απουσία του τ.Δημαρχου και μέχρι προτινος επικεφαλής της παράταξης κ. Γ .Ρουσσου(όπως ειπωθει απουσίαζε στην Αθήνα ), του δ.σ .κ. Γ.Μαυρου(στην Κω), αλλά και αρκετών μελών και πρωην δ.σ. της παράταξης.

Ο Γιάννης Μαστροκούκος στην εισαγωγή του, αφού ευχαρίστησε τους δημοτικούς συμβούλους της Παράταξης του που τον εμπιστεύθηκαν να ηγηθεί μετά την αποχώρηση του Γ.Ρούσσου τον οποίο ευχαρίστησε ιδιαίτερος, τόνισε ότι  αισθάνεται  « πρώτος μεταξύ ίσων», με την προσδοκία ότι θα προσπαθήσει να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη ψηλά, από κει πού τον έχει τοποθετήσει ο κ.Ρουσσος .

Είπε ότι αναλαμβάνει μία Παράταξη που έχει ιστορία και δεν ξεκινάει από το μηδέν, αλλά θα συνεχίσει να καταβάλλει μαζί με τους συνεργάτες του κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει στην Κάλυμνο, μακριά  από στείρες αντιπολιτευτικές πρακτικές , αλλά,  πάντα κινούμενος με  γνώμονα την σοβαρότητα και την ειλικρίνεια για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων της Καλύμνου , αφού δεν έχουν νόημα οι ανούσιες αντιπαλότητες, ενώ στην συνέχεια ανέλυσε το συνθετικό του τίτλου της Παράταξης «ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Στη συνέχεια της συνέντευξης ακολούθησαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων που εστιάστηκαν σε διάφορα  θέματα , ενώ  κατά πόσο υπάρχει ενότητα στην Παράταξη με τα όσα έχουν προηγηθεί, δεν έδωσε πειστικές απαντήσεις, προφανώς θέλοντας να διασφαλίσει την συνοχή της παράταξης της οποίας ηγείται με μοναδικό «ελαφρυντικό» το γεγονός της πρώιμης ανάληψης των ηγετικών του  καθηκόντων.

Μένοντας κανείς αποστασιωμενος από όλα τα παραπάνω ,αλλά και τις όποιες παρασκηνιακές διεργασίες γίνονται στο εσωτερικό της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας, αυτό που απομένει  και ενδιαφέρει την κοινή γνώμη της Καλύμνου   είναι κατά πόσο, όλα τα συμφραζωμενα θα συμβαδίσουν στο μέλλον με τις  πράξεις...
 
palmoskalymnou.blogspot.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!