Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής: Συνεργασία με φορείς του νησιού μας

κύριε  Πρόεδρε,

Είναι πλέον γνωστό σε όλους μας, ότι μια νέα σελίδα ξεκίνησε στα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα με την εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης». Βασικός πυλώνας για την εδραίωση του αποτελεί, η όσον το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτών στους αυτοδιοικητικούς θεσμούς. Η συμμετοχή στη λήψη  των αποφάσεων ήταν και είναι αναφαίρετο δικαίωμα σας.

Παράλληλα όμως, ο τόπος μας διανύει περίοδο οικονομικής ύφεσης με αποτέλεσμα τα όποια προβλήματα είχαμε να εμφανίζονται μεγενθυμένα στον υπερθετικό βαθμό.

Ήδη πλέον, η νέα δημοτική αρχή που ανέλαβε τις τύχες του νησιού μας από 1/1/2011 διανύει τον ένατο μήνα της, χρόνος ικανοποιητικός για την προσαρμογή της στα δημοτικά καθήκοντα.

Μπροστά σε αυτή την νέα πραγματικότητα, οφείλουμε όλοι εμείς, οι  αιρετοί σύμβουλοι  του Δήμου μας, να πλησιάσουμε το λαό, για να αφουγκραστούμε τις αγωνίες και τις ανάγκες του.

Επικοινωνώ μαζί σας γιατί, εσείς είστε αυτοί που μετουσιώνετε την ανάγκη των συνδημοτών μας για οργανωμένη παρουσία στην κοινωνία μας. Είστε γνώστες των  επαγγελματικών και των κοινωνικών αναγκών των μελών σας και όχι μόνο.

Με την παρούσα επιστολή μου, επιθυμώ να γίνω και εγώ κοινωνός όλων αυτών των θεμάτων. Στόχος μου, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μου παρέχει η πολιτεία μας, είναι να παλέψω για την ανάδειξη και επίλυση αυτών. Φιλοδοξία μου, η ανταπόδοση της εμπιστοσύνης που μου δείξατε στις δημοτικές εκλογές.

            Σ’ αυτή την πρώτη μας επαφή, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω  τα τηλέφωνα μου και το  e mail, ευελπιστώντας σε μια συνεργασία για το καλό του νησιού μας.

Τηλ. Γραφείου: 2243024420

Τηλ. Οικίας; 2243047824

Τηλ. Κινητό: 6944353606

Ε mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Web: mousellis.blogspot.com

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Γ. Μουσελλής

Δημοτικός Σύμβουλος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!