ΑΛΛΑΓΗ «ΡΟΤΑΣ» ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ

Όσον αφορά το θέμα του Λιμανιού, ο τ. Δήμαρχος επέρριψε ευθύνες στον δήμαρχο για λανθασμένους χειρισμούς του θέματος ως προς τις διαδικασίες του διαγωνισμού, θέτοντας το έργο σε μεγάλο κίνδυνο, έκανε λόγω και για την χρηματοδότηση αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι ο δήμαρχος δεν ξέρει τελικά τι κάνει , όπως δήλωσε σχετικά.

 Αναφέρθηκε επίσης και  στην αλλαγή «ρότας» της παράταξης του άμεσα  από τον Σεπτέμβριο κιόλας, η οποία θα κινείται πλέον στα πλαίσια της συναινετικής κριτικής , χωρίς καμία νομική αντίδραση , επισημαίνοντας ότι οι πρόσφατοι  χειρισμοί του δημάρχου, είναι εκ νέου λανθασμένοι. 

Συμφώνησε με την άποψη της παράταξης Γαλουζη ,ότι δεν υπάρχουν πλέον οι συνθήκες του κατεπείγοντος της απευθείας ανάθεσης , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει αιτιολογία για απευθείας ανάθεση»,δίνοντας  έμφαση στο γεγονός ότι οι απευθείας αναθέσεις δεν μπορούν να ξεπερνούν τις 10.500 ευρώ ,αφού αυτές επιτρέπονται μόνο σε ορισμένες συνθήκες εκτάκτων αναγκών.

Παρόλο  που τα είχε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό αυτό ο κ. Διακομιχαλης , με τους λανθασμένους του χειρισμούς τώρα πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί η μέθοδος της απευθείας ανάθεσης για το έργο της σπηλαιωσης του λιμένα,  καταλήγοντας λέγοντας «πως αν το έργο είχε πάει με την μέθοδο του τακτικού διαγωνισμού θα είχε ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο ,με τους τελευταίους χειρισμούς του Δημάρχου το έργο ίσως να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα επόμενο καλοκαίρι .και η ευθύνη θα βαραίνει αποκλειστικά τον δήμαρχο.»

- Νικόλας Μακαρούνας


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!