Ανοιχτή Επιστολή της Αντιδημάρχου Σ. Ψαρομπά προς την κα. Κ. Κλωνάρη

14-6-2011_11-05-17__copy_copyΑπάντησε η Αντιδήμαρχος Σεμίραμις Ψαρομπά στην ιδιαίτερα σκληρή επιστολή που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την κα. Κ. Κλωνάρη. Εξάλλου, δεν μας έχει συνηθίσει στην σιωπή, καθώς δεν αφήνει ποτέ τέτοιου είδους προκλήσεις αναπάντητες. Αυτή την φορά όμως ήταν εξίσου σκληρή με την Κ. Κλωνάρη.

Χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή ότι η κυρία κ. Κλωνάρη και η παράταξη στην οποία ανήκει χρησιμοποιούν μεγάλα λόγια για ανύπαρκτο έργο και πώς έτσι έχει παρασυρθεί σε κάλπικες μεγαλοστομίες που κοντεύει να πιστέψει και η ίδια.

 Ένα – ένα αραδιάζει στην επιστολή της τα «καμώματα» της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε όμως στην οικονομική διαχείριση της προηγούμενης δημοτικής αρχής και το μεγάλο χρέος που άφησε πίσω.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η «σφηνιά» για τον αρχηγό της παράταξης που βρίσκεται στην Αθήνα ως «Πολιτικός Μετανάστης» στο γραφείο του υφυπουργού!

Ακολουθεί η επιστολή της Αντιδημάρχου Σ. Ψαρομπά προς την κα. Κ. Κλωνάρη...

epistoli_semiramis_001epistoli_semiramis_002


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!