Πυρά Δρόσου Ταυλάριου κατά τοπικά ΜΜΕ

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα από τις εβδομαδιαίες συνεντεύξεις τύπου επανήλθε ο εκπρόσωπος τύπου του δημάρχου με μια «ιδιόμορφη» όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος συνέντευξη. Αυτή την φορά όμως θα λέγαμε ότι ήταν προσωπική του συνέντευξη.

Η θεματολογία που ο ίδιος επέλεξε ήταν κυρίως «επί προσωπικού». Ο κ. Ταυλάριος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης του ασχολήθηκε με το κομμάτι των αποδήμων και των πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στην συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο τηλεοπτικό πόλεμο που του έχει κυρήξει το τοπικό κανάλι ΑΙΓΑΙΟ ΤV αφού κατά το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών που το κανάλι δεν έχει ζωντανές εκπομπές, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Ταυλάριος, το κανάλι έπαιξε 65 συνεντεύξεις της αντιπολίτευσης που έθιγαν τον ίδιο χωρίς να έχει στην ουσία την δυνατότητα να απαντήσει. Βέβαια κι’ άλλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι δεν γλύτωσαν από τα πυρά του κ.. Ταυλάριου αν και ένας – ένας με την σειρά του ανταπέδωσα τα πυρά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης είχαν οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων. 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!