Επτά μήνες Διακομιχάλης για την Κάλυμνο

Σε συνέντευξη του στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ ο δήμαρχος Καλύμνου Δημ. Διακομιχαλης, έκανε απολογισμό των 8 πρώτων μηνών του έργου της δημοτικής αρχής της οποίας ηγείται.Ο κ. Διακομιχάλης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα έργα που  πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Καλύμνου προκειμένου να είναι σε θέση να υποδέχεται τα πλοία που όλα τα τελευταία χρόνια δεν προσέγγιζαν στο νησί.
Μίλησε για την κοινωνική εργασία που θα δώσει δουλειά σε αρκετούς άνεργους Καλύμνιους.
Για το νερό της Καλύμνου, που είναι και το μεγάλο στοίχημα και προεκλογική δέσμευση του διαβεβαίωσε ότι εξετάζεται η πιο σύγχρονη μέθοδος αφαλάτωσης και διαβεβαίωσε ότι μέσα στο 2012 το μεγαλόπνοο αυτό έργο θα περατωθεί και η Κάλυμνος επιτέλους θα έχει άφθονο και αρίστης ποιότητας νερό.
Ο κ. Διακομιχάλης αναφέρθηκε τον ΧΥΤΑ και στην ανεπάρκεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής του κ. Ρούσσου, ενώ καυτηρίασε την συμπεριφορά του εργολάβου που έπαιρνε όλα τα έργα του δήμου επί Δημαρχίας Ρούσσου, που με τις ενστάσεις του προκαλεί βλάβη στο συμφέρον του Καλυμνιακού - κοινωνικού συνόλου και για το λόγο αυτό θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο, αφού το ιδιωτικό συμφέρον δεν μπορεί να βρίσκεται υπεράνω του δημοσίου.
Παράλληλα χαρακτήρισε με νόημα τη σχέση εργολάβου και τέως δημάρχου, «Μπετόν – Αρμέ».

Δείτε την συνέντευξη..

www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!