ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ... ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 3Κ!!

Για ακόμα μια εβδομάδα κυριάρχησε το θέμα της ανάθεσης του έργου αποκατάστασης του έξω μόλου και οι ατελείωτες ενστάσεις και αναφορές της εταιρίας 3Κ σύμφωνα με την ενημέρωση του εκπροσώπου του Δημάρχου.

Οι ενστάσεις και οι αναφορές πλέον δεν αφορούν μονάχα το έργο του λιμανιού αλλά και άλλα έργα που είχε προγραμματίσει να κάνει η Δημοτική Αρχή με αυτεπιστασία σε μια προσπάθεια να δώσει δουλεία στους ανέργους εργατοτεχνίτες του νησιού μας.

 Σύμφωνα με τον κύριο Δ. Ταυλάριο, η εταιρία 3Κ έχει παρεμποδίσει με τον ένα τρόπο ή τον άλλο εκτός από το έργο του λιμανιού, το έργο επισκευής του Δημοτικού Μεγάρου αλλά και το έργο επισκευής του κτηρίου της Αστυνομίας του Χωριού.

Τελικά ποιός φταίει όμως … αυτοί που πράττουν αυτά που πράττουν ή αυτοί που τους έδωσαν την δύναμη και το δικαίωμα να τα πράττουν όλα αυτά εις βάρος του συνόλου του νησιού και όλων των Καλυμνίων… αν φυσικά όσα μας λέει ο εκπρόσωπος του Δημάρχου ευσταθούν;;;;

Δείτε ολόκληρη την εβδομαδιαία ενημέρωση…


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!