Απάντηση Δρόσου Ταυλάριου, στην άρνηση συμμετοχής της παράταξης Ρούσσου στην Επιτροπή Διαβούλευσης

Απάντηση του υπευθύνου Αποδήμων Δρόσου Ταυλάριου, στην άρνηση συμμετοχής της παράταξης Ρούσσου στην Επιτροπή Διαβούλευσης

Λυπούμαστε για την απόφαση της Μείζονος Μειοψηφίας να απόσχει από τον διάλογο με τους φορείς ,αποδήμους και δημοτικές παρατάξεις, που επίσημα ξεκινά απόψε στις 7 το απόγευμα στο Αναγνωστήριο “ΑΙ ΜΟΥΣΣΑΙ”.

Βεβαίως δεν νοιώσαμε έκπληξη για την περιφρόνηση του κορυφαίου δημοκρατικού θεσμού της Διαβούλευσης και την κακομεταχείριση του ιερού ζητήματος των αποδήμων Καλυμνίων, του πρώτου θέματος που θα έπρεπε να ενώνει τις παρατάξεις και όλους τους Καλύμνιους. Η παράταξη Ρούσσου μας είχε προϊδεάσει για την στείρα, αρνητική και μικρόψυχη στάση της, με την άρνησή της, όπως και επίσημα χθές μας ενημέρωσε, να ανταποκριθεί στις συνεχείς προφορικές ,έγραφες και δημόσιες εκκλήσεις μας να μας ενημερώσει για το έργο της στον τομέα αυτό. Οπως υποχρεούται να κάνει κάθε απερχόμενη δημοκρατική αρχή και γίνεται σε όλους τους Δήμους της χώρας.

Οι λόγοι που επικαλέσθηκε η παράταξη Ρούσσου για να δικαιολογήσει την άρνηση διαλόγου είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικοί, αφού σαφέστατα από την επιστολή της συνάγεται, ότι για να συμμετάσχει σ’αυτόν, θέτει ως προϋπόθεση να συμφωνήσουμε με το έργο της και να μην της ασκούμε κριτική !!!

Δείχνει μάλιστα τις πραγματικές διαθέσεις της ,που δεν είναι άλλες εκτός από την υπονόμευση της επιτυχίας του μεγάλου στόχου της συγκρότησης του Δικτύου των Απανταχού Καλυμνίων, όπως πράττει για όλα τα έργα και πρωτοβουλίες της δημοτικής αρχής.

Η κατηγορία που μας προσάπτει ,ότι θέλουμε να εκμεταλευτούμε τα απόδημα αδέλφια μας ,ξεκαθαρίζει την γραμμή υπονόμευσης που θα ακολουθήσει και δικαιολογεί απολύτως τον χαρακτηρισμό που αποδίδεται στην παράταξη Ρούσσου. Οτι είναι οι εκφραστές της οπισθοδρόμισης και της αντίδρασης, οι δυνάμεις της παρακμής του τόπου μας.

Προειδοποιούμε τον κ. Ρούσσο να μην επιχειρήσει να διασπάσει το αραγές μέτωπο Δήμου Καλυμνίων και αποδήμων, σφυρηλατημένο με αιώνιους δεσμούς αδελφοσύνης ,σφραγισμένους με το κοινό μας αίμα.

Την μεγάλη κοινή μας πορεία ,που για πρώτη φορά ,τόσο συγκροτημένα αρχίζει ,κανένας δεν μπορεί να ανακόψει . Θα προχωρήσουμε ακάθεκτοι, να υλοποιήσουμε μεγάλα πράγματα για τους αποδήμους μας, με σχέδιο και ρεαλισμό, με ή χωρίς την παράταξη Ρούσσου.

Παρόλα αυτά, επικαλούμενοι την ανάγκη ενότητας όλων ανεξαιρέτως των Καλυμνίων σε ένα στόχο που μας ενώνει και συναρπάζει, τους καλούμε να επανεξετάσουν την στάση τους και να συμμετάσχουν, αν όχι άμεσα, τουλάχιστον στην επόμενη φάση του διαλόγου.

Το όραμά μας είναι πολύ μεγάλο. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με πράγματα μικρά.

ΔΡΟΣΟΣ ΤΑΥΛΑΡΙΟΣ

 ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!