Συνέντευξη τύπου του Βουλευτή Δωδεκανήσου Γ. Κασσάρα και η εισβολή των «Αγανακτισμένων» - Video

kassaras_sinendefksiΟ Καλύμνιος Βουλευτής (ίσως ο τελευταίος που θα δούμε) , Γιώργος Κασσάρας έδωσε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ το Σάββατο μεσημέρι. Αν και δύσκολη εποχή για όλους τους βουλευτές μετά από την ψήφιση του μνημονίου, ο κ. Κασσάρας τόλμησε να βγει και να κάνει δημόσιο διάλογο με τον κόσμο (Αγανακτισμένο και μη), όταν άλλοι συνάδελφοι του παίζουν κρυφτούλι για να γλυτώσουν τα χειρότερα.

Οι αγανακτισμένοι δεν έλειψαν από την συνέντευξη τύπου. Έκαναν την εμφάνιση τους κατά την διαδικασία των ερωτήσεων των ΜΜΕ διακόπτοντας την μέχρι τότε ομαλή διαδικασία. Παρά την προσπάθεια τους να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με ένα τρόπο όχι και ιδιαίτερα κόσμιο, χάρη στην ψυχραιμία και στην ικανότητα του ίδιου του κ. Κασσάρα να διαχειριστεί τους «Αγανακτισμένους» αποφεύχθηκε η «σύρραξη»! Με ανοιχτό διάλογο και με διάθεση να ακούσει τα όσα είχαν να πουν και να τους απαντήσει ανοιχτά ninas_aganaktismenoiκατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Χαμένοι από την όλη ιστορία… οι «Αγανακτισμένοι της Νίνας» που κάπου στην πορεία ξέχασαν τους τρόπους τους και τον πολιτισμό που έχουν διδαχτεί και κάποιοι από αυτούς θεωρητικά διδάσκουν. Όσο δίκιο και να είχαν, το έχασαν μόλις αποφάσισαν να μπουν στην αίθουσα και να διακόψουν μια δημοκρατική διαδικασία με το τσαμπουκά τους, τις φωνές και τις βαριές εκφράσεις απέναντι στον Βουλευτή Δωδεκανήσου, τους διοργανωτές και ακόμα και στα  ΜΜΕ!!

Αν είχαν έρθει από την αρχή οι «Αγανακτισμένοι», αντί να περιμένουν να κάνουν «GRAND ENTRANCE» εφόσον είχε ξεκινήσει η συνέντευξη, θα είχαν προλάβει να ακούσουν ότι η πρώτη κιόλας ερώτηση που του είχε γίνει του βουλευτή ήταν στην ουσία «Γιατί υπέγραψες το μνημόνιο και το  μεσοπρόθεσμο και τι έχεις να πεις στους Καλύμνιους που σε ψήφισαν και θεωρητικά αντιπροσωπεύεις σχετικά με το θέμα αυτό;»! Οπότε φίλοι «Αγανακτισμένοι», επειδή δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια σας λέμε ευθέως ότι κάνετε μεγάλο λάθος όταν λέτε για μας πως… «οι δημοσιογράφοι προβάλλουν κονσέρβες»!! Ανατρέξτε στις σχετικές δημοσιεύσεις στην σελίδα μας εδώ και μήνες αν δεν σας πείθουμε! Ανεβάζαμε δηλώσεις του Max Keisser και άλλων όταν όλοι λέγανε ακόμα ότι λεφτά υπάρχουν!

Δείτε λοιπόν το κυριότερο μέρος της συνέντευξης τύπου του κ. Κασσάρα. Έχουμε αφαιρέσει την «επίδειξη αγένειας» κατά την είσοδο των «Αγανακτισμένων» …

- Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!