ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ Η 2η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ

Στα πλαίσια της 2ης συνεδρίασης του αρμόδιου διαχειριστικού φορέα  του προγράμματος Leader Αλιείας (ΑΝ.ΔΩ), πραγματοποιήθηκε στην Κάλυμνο, ενώ στην συνέχεια στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. (Αναγνωστήριο Αι Μουσαι) ακολούθησε και τεχνικού περιεχομένου σύσκεψη παρουσία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της σύσκεψης και παρουσία του δημάρχου Καλυμνιων κ. Δ.Διακομιχαλη, του αντιπεριφερειαρχη κ.Φωτη Χατζηδιακου, του πρόεδρο Ομοσπονδίας Αλιευτικών Συλλόγων Ν. Αιγαιου κ. Γ.Κατσοτουρχη,τον εκπρόσωπο της ΑΝ.ΔΩ κ. Γιωργ.Πουλακη, τον εκπρόσωπο των ψαράδων Καλύμνου κ.Εμμ. Κουλλια, το αναπληρωματικό μέλος και δ.σ. κ.Γ.Τατση ,τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου κ. Αγγ. Καλαθιανακη, και τον εκπρόσωπο του ΤΕΕ κ.Π.Ροδιτη, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Kατα την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, όλα τα μέλη της διαχειριστικής επιτροπής του προγράμματος (ΑΝ.ΔΩ), αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα της υλοποίησης του LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ, μόνο στην Κάλυμνο, ενώ μέσω του προγράμματος θα επενδυθούν με την μορφή έργων, προϋπολογισμού ύψους 6,7 εκατομυριων ευρώ.

Από τα 6,7 εκατομμύρια ευρώ, τα 4,5 θα αφορούν τον ιδιωτικό τομεα ενώ το ποσοστό χρηματοδότησης στους αλιείς θα κυμαίνεται από 55-60%, ενώ για τον ιδιωτικό τομεα  το αντίστοιχο ποσοστό θα είναι στο 55%.

-Νικόλα Μακαρούνα


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!