Συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Κασσάρα Σάββατο 2 Ιουλίου

Ο Καλύμνιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, θα επισκεφτεί την Κάλυμνο αύριο, Σάββατο 2 Ιουλίου και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12:15 το μεσημέρι στον Όροφο του Πνευματικού Κέντρου (χώρος Συνεδριάσεων Δ.Σ.).

Ο Γ. Κασσάρας, θα παραστεί στους αγώνες του "ΘΕΤΙΣ CUP" που ξεκινάνε σήμερα στο νησί και ολοκληρώνονται την Κυριακή 3 Ιουλίου, με την συμμετοχή της εθνικής Ελλάδας και τω ν μεγαλύτερων ομάδων του Γυαναικείου Πόλο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σίγουρα η παρουσία του Βουλευτή ήταν επιβεβλημένη στα πλαίσια ενός τόσο σημαντικού γεγονότος, παγκοσμίου εμβέλειας, καθώς και επιβεβλημένη είναι  η παρουσία του στο νησί σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα γενικότερα, αφού αναμένουμε να μας κάνει μια εκτενέστερη ενημέρωση για τα όσα διαδραματίζονται στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η ενημέρωση σε εποχές που οι μάζες βρίσκονται σε μια κατάσταση ανασφάλειας και αβεβαιότητας είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε. Φυσικά ο Καλύμνιος Βουλευτής, θα ενημερώσει και για τις συντονισμένες δράσεις σε σχέση με τα προβλήματα του νησιού της Καλύμνου, για τα οποία η παρουσία του είναι συνεχής, όπως και των άλλων βουλευτών της περιοχής.

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!