Όχι στην απευθείας ανάθεση και ας μείνουμε χωρίς καράβι λέει ο Μαστροκούκος

Το τελευταίο καιρό έχουμε δει και έχουμε ακούσει πολλά παράλογα και απίστευτα. Πιθανόν για το πολιτικό κόσμο του νησιού ο παραλογισμό και οι όποιες ακραίες απόψεις να είναι καθημερινότητα και απόλυτος αποδεκτά. Παρόλα αυτά όμως δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την απάντηση που μας έδωσε σε ερώτημα μας ο –φιγουράροντας ως επικεφαλής παράταξης- Γιάννης Μαστροκούκος.

Στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο κύριος Μαστροκούκος άσκησε σκληρή κρητική στον Δήμαρχο Καλυμνίων και στην Δημοτική Αρχή για την διαδικασία που ακολούθησαν στην ανάθεση του έργο αποκατάσταση της σπηλαίωσης που είχε υποστεί ο έξω λιμενοβραχίονας. Δήλωσε ότι κακώς έκανε ο Δήμαρχος Καλυμνίων την ανάθεση του έργου με μια διαδικασία, απευθείας ανάθεσης.

Παίρνοντας το λόγο εμείς τον ρωτάμε, « Εσείς στην θέση του θα πηγαίνατε σε διαδικασία διευρυμένου ανοιχτού διαγωνισμού ρισκάροντας να αφήσετε την Κάλυμνο χωρίς καράβι όλο το καλοκαίρι;».

Αφήνοντας μας έκπληκτους απάντησε, «Ναι»… προσωπική του άποψη είναι πως ήταν προτιμότερο να μην γίνει κατεπείγον με διαδικασία απευθείας ανάθεσης η αποκατάσταση του λιμανιού και ας έμεινε η Κάλυμνος χωρίς καράβι!!

Αυτή την απαράδεχτη δήλωση που κρύβει μικροπολιτική σκποπιμότητα κατά την δική μας γνώμη έπρεπε να την εκλάβουμε ως υπεύθυνη απάντηση ενός κορυφαίου πολιτικού που «ελπίζει» να ηγηθεί νέα παράταξη και να πάρει την τύχη της Καλύμνου στα χέρια του;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα….

- Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!