ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΓΙΑ 2Η ΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ (?)

Κλειστός θα παραμείνει –σύμφωνα με πληροφορίες - και σήμερα ο Δήμος Καλυμνιων εν αναμονή της απάντησης από το μονομελές πρωτοδικείο της Κω, προκειμένου να μελετηθεί ο φάκελος της υπόθεσης για έκδοση προσωρινής διαταγής ακύρωσης της εκτέλεσης κατάσχεσης των χρηματικών ποσών εωσότου εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της κατάσχεσης ,κατά της δέσμευσης των δημοτικών τραπεζικών λογαριασμών, από την εργοληπτική εταιρεία 3Κ,που έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα η μισθοδοσία των δημοτικών υπαλλήλων που κυμαίνεται στους 210 . 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση θα εκδοθεί μέχρι το μεσημέρι , (11-12) , ενώ ο δήμαρχος αμέσως μετά θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου 

Εάν οι εξελίξεις είναι αρνητικές για τον Δήμο, η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να κλιμακώσει τις αντιδράσεις της .

http://palmoskalymnou.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!