Ολοκληρωμένη βδομαδιαία ενημέρωση των ΜΜΕ από τον Δρόσο Ταυλάριο

Η εβδομαδιαία ενημέρωση των ΜΜΕ από των εκπρόσωπο τύπου Δρόσο Ταυλάριο. Αν και κάποιο τοπικό τηλεοπτικό μέσο επιλέγει να μην παίζει τις συνεντεύξεις τύπου ολοκληρωμένες επειδή ακούγονται πράγματα που δεν συμφέρουν τα «κολλητάρια» τους, -όπως και συνειδητά επιλέγουν να κόβουν ορισμένες ερωτήσεις συναδέλφων τους-  εμείς ακλουθώντας όπως πάντα μια πιο έντιμη στάση απέναντι στους αναγνώστες μας σας δημοσιεύουμε όπως πάντα ολόκληρη την εβδομαδιαία ενημέρωση που δόθηκε στα ΜΜΕ νωρίτερα σήμερα. Όσο για την κατάντια ορισμένων δημοσιογράφων που κάνουν τον Γκέμπελς να μοιάζει με αθώα παρθένα θα επανέλθουμε σε άλλο δημοσίευμα…


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!