Μόνιμα απόντες τουλάχιστον τρείς δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δ.Σ. της Καλύμνου

Από την αρχή παρατηρήθηκε στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Καλυμνίων να λείπουν μόνιμα , από την παράταξη της πλειοψηφίας , τρείς το λιγότερο δημοτικοί σύμβουλοι.

Εκ των πραγμάτων δικαιολογούνται οι άνθρωποι , επαγγέλματα της θάλασσας ασκούν, και είναι δύσκολο να είναι πάντα παρόντες . 

Στις  αποφάσεις όμως όπου απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία ο αριθμός των  συμβούλων είναι κρίσιμος για την λήψη απόφασης . Πρόσφατο είναι το παράδειγμα της  αναγκαιότητας  απαλλοτρίωση χώρου του ΧΥΤΑ όπου ήταν αναγκαία και η ψήφιση του θέματος  από την ελάσσονα αντιπολίτευση του δήμου για να περάσει …

Απ ότι μαθαίνουμε είναι επίσης το μόνιμο καρδιοχτύπι του αγαπητού  πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου της Καλύμνου , Νικόλα Γαβαλά …

- Καλύμνικοι Αντίλαλοι (Παντελής Έλληνας)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!