Απάντηση στην συνέντευξη τύπου του τέως δημάρχου κ. Γιώργου Ρούσσου

   Η νέα πολύωρη συνέντευξη του τέως δημάρχου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πέραν όλων όσων χρήζουν σχολιασμού, αναδεικνύει το νέο πρόβλημα της παράταξής του, που είναι η απώλεια της επαφής με την πραγματικότητα της Καλύμνου , ίσως λόγω της μετακόμισής του στην Αθήνα.

   Γι’ αυτό ο κ. Ρούσσος, εξακολουθεί για το θέμα των διαδικασιών του έργου της υποσκαφής, να εκφράζει διαφορετική θέση από τους εκπροσώπους της παράταξής του, οι οποίοι τις  υπερψήφισαν. Ο ίδιος αντιθέτως, επιχείρησε και πάλι να ρίξει λάδι στη φωτιά και να δημιουργήσει υπόνοιες περί πολλαπλασιασμού της αξίας του έργου, αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητά του και το κατεπείγον του. Φαίνεται ότι δεν συναισθάνεται ότι άφησε με τις προχειρότητες και την αδιαφορία του χωρίς πλοία το νησί.

   Στο σκάνδαλο οικονομικής διαχείρισης της ΑΝΕΚ, επιχείρησε να αποπροσανατολίσει  από τις τεράστιες ευθύνες της διοίκησής του, ρίχνοντας λάσπη για συγκάλυψη  “ανθρώπων που πρόσκεινται στον Διακομιχάλη” και ευθύνονται για όσα έγιναν!! Δεν απέχει πολύ ο κ. Ρούσσος από το να καταγγείλει τον Δήμαρχο ως υπεύθυνο του σκανδάλου της ΑΝΕΚ!! Διότι κατακεραύνωσε όλους όσους του ασκούν κριτική για τον άθλιο χειρισμό του θέματος ,αφιερώνοντάς τους το τραγούδι :”απίστευτος ο κόσμος κι ο χαρακτήρας μας..”. Επειδή ο λαός της Καλύμνου… τολμά να συμμερίζεται αυτήν την κριτική για τους χειρισμούς του, προφανώς στους …απίστευτους Καλύμνιους που έχουν κακό χαρακτήρα το αφιερώνει, οι οποίοι και μετά τις εκλογές εξακολουθούν να αμφισβητούν την αυθεντία του και να μην κατανοούν την πολύμηνη ένοχη σιωπή του επί ενός θέματος που “καίει” όλους μας.

   Για τα οικονομικά του Δήμου, με περισσή θρασύτητα κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι τους 5 μήνες της δημαρχιακής του θητείας,” δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στους παλιούς προμηθευτές του Δήμου, τους οποίους εκείνος άφησε απλήρωτους για χρόνια, νεκρώνοντας την αγορά με το απίστευτο χρέος των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ!! Τελικά ούτε αιδώ έχει, ούτε έστω ελάχιστη συναίσθηση των τεράστιων ευθυνών του. Ζει κυριολεκτικά και μεταφορικά στο ‘άστυ’.

Κατά τα άλλα όμως ,ο κ. Ρούσσος θεωρεί ότι έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι, χωρίς πολιτικό κόστος , διότι είναι... φωτισμένος .Αντιθέτως, κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι διακατέχεται από “λογική του παραλόγου”, σε αντίθεση προφανώς με την δική του τετράγωνη λογική και τον ορθολογισμό του που θαυμάσαμε επί 8 χρόνια στην άσκηση της διοίκησης του Δήμου…

 Ο κ. Ρούσσος πάντως, παραμένει σταθερός στις δικές του .. αυτοεκπληρούμενες προφητείες , οι οποίες όμως ουδέποτε εκπληρώνονται, καθώς και στις εμμονές του οι οποίες δυστυχώς γι’ αυτόν πάντα διαψεύδονται.

   Γι’ αυτό απλώς καταγράφουμε τις προφητείες του, όπως τις αναφώνησε στην συνέντευξή του, επί των θεμάτων : Απαλλοτρίωση ΧΥΤΑ, αγορά κτήματος Αγίου Θεολόγου, προγράμματα εργασίας ,αυτεπιστασία εντός του 2011 και άλλα. Με ενδιαφέρον πιστεύουμε ,η κοινή γνώμη ,θα παρακολουθήσει την πορεία εκπλήρωσης ή διάψευσης των προφητειών-ευχών του κ. Ρούσσου.

                         Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!