Με αυτοκριτική στην Κάλυμνο ο Τσίκας

Στην Κάλυμνο βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαϊου 2011 το  μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσίκας, προσκεκλημένος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Καλύμνου.

Ο κ. Τσίκας πραγματοποίησε σειρά επαφών με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, βρέθηκε σε εργασιακούς χώρους και συζήτησε με αρκετούς Καλύμνιους για την κατάσταση του τόπου.
Βασικός στόχος της επίσκεψής του, η προετοιμασία Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Νοτίου Αιγαίου του ΠΑΣΟΚ που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στην Κάλυμνο κατά τον προσεχή μήνα Ιούλιο. Βρέθηκε σε χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν ένα τόσο σημαντικό γεγονός, με πολλούς επισκέπτες για το νησί της Καλύμνου.
Είχε συνεργασία με τον Δήμαρχο Καλυμνίων Δημήτρη Διακομιχάλη, στελέχη της Δημοτικής Αρχής, τον εκπρόσωπο της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλη Μπούκη καθώς και με τον εντεταλμένο της Περιφερειακής. Ενότητας Καλύμνου Κώστα Σταυλά.
Πραγματοποίησε ενημερωτική συνεργασία με τους δημοσιογράφους του νησιού και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανέλυσε όλες τις παραμέτρους της πολιτικής πραγματικότητας, της πολιτικής κατάστασης και της πολιτικής συγκυρίας.

"Χωρίς ωραιοποιήσεις και εμμονές, επικεντρώθηκε στην οδυνηρή για την χώρα μας πραγματικότητα, που κλήθηκε να υπηρετήσει και να διαχειριστεί το ΠΑΣΟΚ και ο Γεώργιος Παπανδρέου.
Η πρόταση μας για έξοδο από την κρίση σε τόσο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, αποτελεί την μοναδική που έχει διατυπωθεί και εφαρμόζεται από το ΠΑΣΟΚ χωρίς περιστροφές και χωρίς υπεκφυγές.
Βεβαίως και λάθη έγιναν και γίνονται, κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο. Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ ως πολιτικό οργανισμός και δομημένη οργανωτική οντότητα με την πλειάδα των στελεχών του δεν εφησυχάζει, δεν σταματά στα εμπόδια και στο αρνητικό κλίμα. Σε κάθε γωνιά της χώρας οργανώνονται δράσεις και προγραμματικές παρεμβάσεις, με στόχο την άμβλυνση των λαθών, των παραλείψεων και την προσέγγιση των κοινωνικών ανησυχιών.
Σ' αυτήν την προγραμματική πορεία κυρίαρχο ρόλο διαδραματίζουν οι ριζικές τομές που έχει υλοποιήσει το Κίνημα στον ενάμισι χρόνο που βρίσκεται στην κυβέρνηση. Στην αυτοδιοίκηση, στη δημόσια διοίκηση, στην αντίληψη της υπηρεσίας προς τον πολίτη, στις θεσμικές αλλαγές και στην πρωτόγνωρη πολεμική προς όλα τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας και του κράτους που αποσάθρωναν τα θεμέλια της κοινωνικής ζωής μας αλλά κανείς έως σήμερα δεν τολμούσε να τ' αγγίξει" ανέφερε ο κ. Τσίκας.

Επίσης, παρουσιάστηκαν οι βασικές θέσεις του Κινήματος για τα κύρια πολιτικά ζητήματα που απασχολούν την Οργάνωση και την κοινωνία, ενώ από πλευράς των τοπικών μας στελεχών και των εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, κατατέθηκαν οι βασικές αναπτυξιακές κατευθύνσεις για την περιοχή μας και τα επιμέρους εμπόδια που καθυστερούν την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.

newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!