Ακύρωση Δημοτικού Συμβουλίου και πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

ΘΕΜΑ: Ακύρωση Δημοτικού Συμβουλίου και πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

1.      Ακυρώνεται το Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Μαΐου 2011 που είχε προγραμματισθεί στις 19:30 και σας κοινοποιήθηκε με την υπ' αριθμ. πρωτ. 10806/20-05-2011 πρόσκληση διότι η προγραμματισθείσα ώρα συνεδρίασης συμπίπτει με την αναγκαστική παρουσία του Δήμαρχου, του Προέδρου του Δ.Σ. και μελών του Δημοτικού Συμβούλιου με Ιταλούς δημοσιογράφους μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού με σκοπό την τουριστική προβολή και τα συμφέροντα του νησιού μας

2.      Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν.3852/2010, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων στον όροφο του Πνευματικού Κέντρου σήμερα 26η του μηνός Μαΐου 2011, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

α) Έγκριση 3ης Αναμόρφωσης Π/Υ οικονομικού έτους 2011 (εισηγητής ο κ. Τσέρος)

β) Διοργάνωση Final Four Υδατοσφαίρισης στη Κάλυμνο (εισηγητής ο κ. Γιαννικουρής)

γ) Αποδοχή χρημάτων (εισηγητής ο κ. Γιαννικουρής)

Το κατεπείγον της συνεδρίασης προκύπτει από το γεγονός ότι οι ανωτέρω αποφάσεις είναι απαραίτητες για τη διεξαγωγή του Final Four Υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου 2011.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Γαβαλάς Νικόλαος


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!