Αγωγή της «Νησιωτικής Διαδρομής» κατα τον κ. Σάκη Ζερβό

Με αφορμή την τελευταία συκοφαντική και άκρως προσβλητική επίθεση που δέχτηκε η εφημερίδα «Νησιωτική Διαδρομή» και ο Διευθυντής της Γιώργος Δρόσος,  ανακοινώθηκε ότι προκειμένου να υπερασπιστεί η τιμή και υπόληψη του Διευθυντή της τόσα και η αξιοπιστία της εφημερίδας, κατατέθηκε ήδη αγωγή κατά του Σ. Ζερβό.

Ακολουθεί η δήλωση της εφημερίδας...

«Επειδή ο κ. Ζερβός συνεχίζοντας τις συστηματικές φραστικές επιθέσεις κατά της εφημερίδας μας και του Διευθυντή της Γιώργου Δρόσου, Ξεπερνώντας κάθε όριο ανοχής, ως ελάχιστη ενέργεια προστασίας της τιμής και αξιοπρέπειας μας καθώς και της αξιοπιστίας της εφημερίδας μας, θεωρούμε υποχρέωση μας να δώσουμε ήδη εντολή σε δικηγόρο για την κατάθεση αγωγής κατά του συγκεκριμένου κυρίου.»


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!