Διήμερο επαφών του κ. Σωτήρη Παμπάκα στην Κάλυμνο

__2011_1Με εκπροσώπους των αγροτών, των κτηνοτρόφων και των αλιέων της Καλύμνου συναντήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παμπάκας, κατά τη διήμερη περιοδεία του στο νησί.

Σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που είχαν στη Ρόδο και σε υλοποίησης της σχετικής δέσμευσης, ο κ. Παμπάκας είχε συνεργασία με τον δήμαρχο της Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη, με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για ζητήματα που αφορούν στην αγροτική οικονομία του νησιού, θέματα που εξειδικεύτηκαν και στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Εκεί, παρουσία του αρμοδίου Γενικού Διευθυντή Γιάννη Πουλή, υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας και του ειδικού συμβούλου Αντώνη Κολιάδη, διεξήχθη ανοικτός και εποικοδομητικός διάλογος και αναλύθηκαν στους κτηνοτρόφους και τους καλλιεργητές της Καλύμνου τα προγράμματα επιδότησης και δόθηκαν οδηγίες για θέματα σταυλισμού και άλλα, σχετικά με το ζωικό τους κεφάλαιο.

Στη συνάντηση αυτή παρέστη και ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Αντώνης Κουντούρης, κορυφαίο στέλεχος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.__2011_copy_copy

Την επομένη (Τρίτη), ο κ. Παμπάκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αλιέων Παράκτιας Αλιείας Αιγαίου Γιώργο Κατσοτούρχη και ψαράδες του νησιού, οι οποίοι έθεσαν προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Κατά την παραμονή του στο νησί, ο αντιπεριφερειάρχης με τον εντεταλμένο για θέματα της επαρχίας περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Σταυλά, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου, συζητώντας θέματα λειτουργίας των υπηρεσιών.

Σήμερα (Τετάρτη), ο κ. Σωτήρης Παμπάκας περιοδεύει στην Τήνο.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!