Τηλεοπτική συνέντευξη του Μικέ Ρήγα και εξηγήσεις για το «Τελικά, τίνος πατέρας είναι...»

Τηλεοπτική συνέντευξή έδωσε ο πανταχού παρόν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, Μικές Ρήγας.

Επάξια αντιπροσωπεύει την παράταξη του Νέα Κάλυμνος κατά την απουσία του επικεφαλή της παράταξης, Γιάννη Γαλουζή για λόγους υγείας.

Αντικειμενικός και χωρίς εμπάθεια σαν άλλους πολιτικούς παράγοντες άλλων παρατάξεων, μίλησε θετικά για το Αναρριχητικό Φεστιβάλ που διοργανώθηκε.

Αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση του Δήμου μας επανέλαβε τα όσα είχε πει και ο ίδιος ο Δήμαρχος και που είναι η ουσία του θέματος, δηλαδή ότι δεν μπορεί η οικονομική κατάσταση αυτή να χρησιμοποιηθεί από την Δημοτική Αρχή σαν άλλοθι προκειμένου να μην γίνουν τα όσα έχει τόσο ανάγκη το νησί και υποσχέθηκαν προεκλογικά.

Όσο για το ακτοπλοϊκό είναι ξεκάθαρος... χειρότερα δεν γίνεται! Η κατάσταση είναι τραγική με επιπτώσεις σοβαρές. Σε καμία περίπτωση δεν αρκούν τα τρία δρομολόγια την εβδομάδα και κυρίως κατά την θερινή περίοδο που μπήκαμε.

Ευχήθηκε τα καλύτερα για την διοργάνωση του Final Four του Πόλο. Θεωρεί τέτοιες διοργανώσεις θετικότατες για την προβολή του νησιού.

Αναφορά κάνει και στην άσχημα κατάσταση στην πιάτσα. Η άσχημη οικονομική κατάσταση και η ανεργία έχει χτυπήσει τις πόρτες πολλών νοικοκυριών με αποτέλεσμα να αδυνατούν πολλοί να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Σημαντική πρωτοβουλία θεωρεί την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΚ για την τοποθέτηση 21 μικρών μονάδων αφαλατώσεων και την επικροτεί την ενέργεια αυτή που σκοπό έχει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των Καλυμνίων.

Σχετικά με την απόσπαση του «ΤΕΩΣ» στο γραφείο του υφυπουργού Γ. Νικητιάδη ειπε τα εξής... «Τελικά, τίνος πατέρας είναι ο Νικητιάδης; Και ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αποσπάστηκε στο γραφείο του Νικητιάδη για τα επιτεύγματα του στον τουρισμό! ... Επί των ημερών του κυρίου Ρούσσου ο τουρισμός μας έπιασε πάτο!».

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!