Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Νίκος Ζωίδης στην Κάλυμνο - VIDEO

Στα πλαίσια της παραμονής του Βουλευτή Δωδεκανήσου κ. Νικόλα Ζωιδη στην Κάλυμνο για το 5ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ(Α. Φ) στην αίθουσα του  ξενοδοχείου «EΒΑΝΙΚ», παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ.

Ο κ. Ζωιδης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Α.Φ. και την στήριξη πού θα πρέπει να έχει η Κάλυμνος ως προς την ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, από τη κυβέρνηση.

Επίσης ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αναφέρθηκε και σε θέματα που αφορούν άμεσα την Κάλυμνο, όπως το θέμα της αποκατάστασης της ζημιάς στον Προσήνεμο μωλο όπου εξασφαλίστηκε και η σχετική πίστωση μετά από κοινές ενέργειες με τον Δήμαρχο .

Αναφέρθηκε  επίσης ,στην ολοκλήρωση της διαβουλευσης από την κυβέρνηση ως προς τον Αλιευτικό Τουρισμό , και του χρόνου θα αρχίσει η υλοποίηση του.

Τέλος ο Δωδεκανήσιος Βουλευτής κ. Ζωιδης και αφού αναφέρθηκε σε θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων , τόσο της γενικότερης επικαιρότητας όσο και σε θέματα Καλυμνιακου ενδιαφέροντος.

Ακολουθεί η συνέντευξη τύπου του Βουλευτή της Δωδεκανήσου (ΠΑΣΟΚ) κ. Νικόλας Ζωιδης :


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!