Ο κ. Γ. Θανάτσης απαντάει στον κ. Σάκη Ζερβό

Ο κ. Γ. Θανάτσης απαντάει στα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες από τον κ. Σάκη Ζερβό στο Αιγαίο Τν και που τον στενοχώρησαν ιδιαίτερα. Χυδαίες χαρακτήρισε τις ενέργειες του κυρίου Ζερβού ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά στον ίδιο μ' έναν εντελώς ανάρμοστο τρόπο, ρίχνοντας σε χωρίς προηγούμενο χαμηλό πολιτικό επίπεδο.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ο κ. Θανάτσης εκφράζετε με πολύ σκληρό τρόπο για τον κ. Ζερβό. Πέραν από τους υπαινιγμούς ότι είναι ένας πέραν για πέραν αποτυχημένος πολιτικός, τον χαρακτηρίζει μάλιστα εκτός άλλων και ως τον χειρότερο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου που υπήρξε ποτέ!!


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!