Η Αντιδήμαρχος Σ. Ψαρομπά για το πόλεμο και την λασπολογία εναντίον της

Σε τηλεοπτική συνέντευξη της στο Τν12 η Αντιδήμαρχος Σεμίραμις Ψαρομπά έδωσε απαντήσεις για τα όσα αδίκως την κατηγόρησαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και τα οποία στάθηκαν και αφορμή να εμπλακεί και το ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου με επιστολή τους προς τα ΜΜΕ προκειμένου να βάλουν τα πράγματα στην θέση τους.

Εμφανέστατα προβληματισμένη η κυρία Ψαρομπά, προσπάθησε να δώσει στο κόσμο να καταλάβει την δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί μας και για το τι αντιμετωπίζει η ίδια στο Δήμο με τους απεγνωσμένους συμπατριώτες μας που την επισκέπτονται καθημερινά για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την σκληρή καθημερινότητα τους. Τα προβλήματα πολλά... Ανεργία, Υγείας, Ναρκωτικά και πολλά άλλα!

Αναφέρθηκε επίσης στον ανελέητο πόλεμο και αισχρότατη συκοφαντία που έχει υποστεί τόσο η ίδια όσο και η εταιρία της οικογένειας της ως αντίτιμο για την κοινωνική της προσφοράς και την ενασχόληση της με την πολιτική. Ένα παραπάνω βέβαια τώρα που είναι με τον Διακομιχάλη και βοήθησε να εκλεγεί.

Σαν πολιτικός όμως που τα λέει έξω από τα δόντια δεν έχασε την ευκαιρία να «ανταποδώσει» στους επικριτές της που μιλούσαν για διαφάνεια και για την εποχή της «Διαύγειας» (σχετικά με την εισήγηση για το «μούουρι») , θυμίζοντας τους κάποιες αποφάσεις που είχαν πάρει οι ίδιοι για αγορές στο Άργος και στον Αγ. Στέφανο και που δεν πληρώθηκαν πότε διότι πολύ απλά ήταν άκυρες οι αποφάσεις που είχαν πάρει. Σήμερα όμως που ζητούν οι δικαιούχοι τα λεφτά τους δεν μπορεί και δεν δικαιούται ο Δήμος να τους πληρώσει!

Δεν γλύτωσε όμως ούτε η γνωστή- άγνωστη  «Ομάδα» πού ανώνυμα την λασπολογούν στο διαδίκτυο. Μάλιστα τους προκαλεί να γράψουν ότι θέλουν αλλά να έχουν και τα κότσια να γράψουν το όνομα τους από κάτω!

Προσωπικά με αηδιάζει να βλέπω πως οι ίδιες «φατρίες» που έχουν ευεργετηθεί από την κοινωνική προσφορά της κυρίας Ψαρομπά ναι είναι αυτές οι ίδιες που προσπαθούν να την κατασπαράξουν!

Και επειδή κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι της αρέσκονται στα παραμύθια του Αισώπου και στα ηθικά διδάγματα, ξέχασαν να μας πουν ότι ... «Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά είναι κατακριτέα στην Κάλυμνο του 2011»!!

- Γιώργος Ν. Λιάς


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!