Γ. Μαστροκούκος ...«επίδοξος αρχηγός»;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει πρόσφατο δημοσίευμα στην Νησιωτική Διαδρομή που αφορά τις «μάχες» για την αρχηγία της παράταξης του Γ. Ρούσσου. Πληροφορίες που είχαμε και εμείς μας έλεγαν πως ο Γιάννης Μαστροκούκος ετοιμαζόταν για αρχηγία παράταξης. Πιθανόν μάλιστα ΝΕΑΣ παράταξης, όλη δική του!!

Στο σαββατιάτικο φύλλο λοιπόν της εφημερίδας διαβάσαμε τα εξής:

Μοιράζει Αντιδημαρχίες

Συγγενικό πρόσωπο του Γιάννη Μαστροκούκου, επίδοξου Αρχηγού νέας  υπό ίδρυση Δημοτικής παράταξης, προσέγγισε συμπολίτη μας. Ο σκοπός, να του ζητήσει να στελεχώσει τη νέα παράταξη, με αντάλλαγμα μόλις ο κ. Μαστροκούκος γίνει δήμαρχος αυτόν θα τον κάνει αντιδήμαρχο!!!

Δεν νομίζω λοιπόν να είναι τυχαίο πώς οι πληροφορίες όλων μας επιβεβαιώνουν πως ο κ. Μαστροκούκος κάτι ετοιμάζει! Θα είναι πάντως μια μεγάλη απώλεια για την παράταξη του κυρίου Ρούσσου που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!