Απάντηση Δημάρχου στα «αρνιά και τα μουούρια»

Κάλυμνος: Απαντά ο δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, στον κ. Γεωργαντή του Αγροτικού Αλιευτικού Συλλόγου Δυτών Σπογγαλιέων  και Οστρακοειδών Επεξεργασίας Σπόγγων Καλύμνου μετά από σχετική διαμαρτυρία.

 

Στην απάντησή του ο δήμαρχος αναφέρει:

"Κύριε Γιωργαντή
Όπως γνωρίζετε κάθε χρόνο, όσα χρόνια είμαι Δήμαρχος, αλλά και πριν από μένα ο πρώην Δήμαρχος κ. Μιχ. Ζαΐρης, οργανώναμε ένα σύνολο πασχαλινών εκδηλώσεων, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε κατά το παρελθόν, πριν εμφανιστείτε εσείς ως Πρόεδρος αυτού του Συλλόγου, στα χρόνια του πραγματικού σφουγγαρά Μανώλη Σαρούκου και η γιορτή σε ανάμνηση της αναχώρησης των πραγματικών σφουγγαράδων. Οι πασχαλινές εκδηλώσεις ήταν αρμονικά δεμένες μεταξύ τους με το απογευματινό τμήμα να αναφέρεται σε παραδοσιακή μουσική και χορό.
Κανείς δεν ανέφερε ότι σ' αυτή τη γιορτή υπήρχαν αρνιά και μουούρια. Τα αρνιά και τα μουούρια αφορούσαν τους συμπατριώτες μας που προσήλθαν στο Κ.Α.Π.Η. και καμιά εμπλοκή ή αναφορά δεν έγινε πουθενά για τους σφουγγαράδες. Δυστυχώς εσείς άλλα καταλάβατε και δεν κάνατε ούτε τον κόπο να διαβάσετε αυτά που εσείς (;) γράψατε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, «στολίζετε» το έγγραφό σας με αναξιοπρεπείς εκφράσεις. Σας τις επιστρέφουμε. Φροντίστε να πληροφορείστε καλύτερα και να συμβουλεύεστε και το Διοικητικό σας Συμβούλιο, πριν συντάξετε έγγραφα. Μην επιχειρείτε λοιπόν να μας κάνετε ηθικοπλαστικά μαθήματα, ιδιαίτερα εσείς που ελάχιστη σχέση έχετε με τους σφουγγαράδες. Τους σφουγγαράδες μας εμείς ξέρουμε να τους τιμούμε και ποτέ δεν εκφράζονται έτσι. Θα σας συνι-στούσα λοιπόν, να μην συγχέετε τις γιορταστικές εκδηλώσεις που κατά το παρελθόν γινόταν προς τιμή των σφουγγαράδων με τα αρνιά και τα μουούρια. Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν αναφέρει  αρνιά και μουούρια για τους σφουγγαράδες, αλλά για τους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας, όπως και έγινε.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος
Δημήτριος Ελ. Διακομιχάλης"


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!