Οι επαφές του Δημάρχου σε Ρόδο και Λέρο

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Ρόδο, ο Δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης, είχε σειρά συναντήσεων με υπηρεσιακούς παράγοντες για την προώθηση θεμάτων της Καλύμνου.

Συναντήθηκε με τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου και συζήτησαν για τον έλεγχο των  ενταλμάτων.

Με τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης κ. Μανώλη Διακομιχάλη, προώθησε την έγκριση της μελέτης αποκατάστασης της σπηλαίωσης του προσήνεμου μόλου του Λιμανιού.

Είχε επίσης συνεργασία με τον αρμόδιο για τον πρωτογενή τομέα Αντιπεριφεριάρχη κ. Σωτήρη Παμπάκα για προβλήματα των κτηνοτρόφων της Καλύμνου. Αποφασίσθηκε η παρουσία του κ. Παμπάκα στο νησί μας στη γενική συνέλευση των κτηνοτρόφων στις 23 Μαΐου.

Την Κυριακή το πρωί μετέβη στη Λέρο όπου είχε συνάντηση με τους Δημάρχους Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια και Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόϊκο με θέμα την αναζήτηση λύσης από κοινού αντιμετώπισης του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων.

- Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!