ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΣΣΑΡΑ & ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Τον αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα επισκέφθηκε σήμερα ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί αναλυτικά για τα προγράμματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αφορούν στην αγροτική ανάπτυξη.

 

Αμέσως μετά, ο κ. Παμπάκας δέχθηκε τον δήμαρχο της Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη, με τον οποίο συζήτησαν τα προβλήματα στους τομείς κτηνοτροφίας και γεωργίας που απασχολούν το νησί.

Ο αντιπεριφερειάρχης έκανε γνωστό, ότι στις αμέσως επόμενες ημέρες κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα επισκεφθεί την Κάλυμνο, ώστε να δοθούν απαντήσεις και λύσεις σε θέματα που εκκρεμούν.

palmoskalymnou.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!