ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Επειδή η ανοικτή ενημερωτική συνάντηση της Μεγάλης Πέμπτης με το Νίκο Ζωίδη, τον Γιώργο Κασσάρα και τον Γιώργο Νικητιάδη συνεχίζει να τροφοδοτεί σενάρια και παρερμηνείες, επανερχόμαστε και κλείνουμε το θέμα αναφέροντας τα παρακάτω:

1. Από αυτήν την συνάντηση, η Κάλυμνος κέρδισε την χρηματοδότηση του Αναρριχητικού Φεστιβάλ με 10.000€,  σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

2. Επίσης, η Κάλυμνος κέρδισε την οριστική χρηματοδότηση για την υλοποίηση του FINAL FOUR του κυπέλλου υδατοσφαίρισης,  που θα πραγματοποιηθεί στο νησί μας.

3. Ακόμα, η Κάλυμνος πέτυχε την άμεση ενεργοποίηση της προκήρυξης 7 θέσεων εργασίας στις Αρχαιολογικές υπηρεσίες του νησιού.

4. Επιτεύχθηκε ο αδιαπραγμάτευτος ρόλος της Καλύμνου και προγραμματίστηκε ειδική συνάντηση στο Υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων και Νησιωτικής Πολιτικής για το ακτοπλοϊκό.

5. Και τέλος η Κάλυμνος κέρδισε τον προγραμματισμό ειδικής συνάντησης για το ζήτημα των καυσίμων των Αλιέων μας.

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά έγιναν ανακοινώσεις εντός της αίθουσας.

Αυτά όμως «θάφτηκαν» στο βωμό των σκοπιμοτήτων, αφού οι τρεις ώρες συνεδριάσεως και δημιουργικού διαλόγου δεν προβλήθηκαν – πλην μιας εξαίρεσης  (Δ/νση ΑΙΓΑΙΟ ΤV)  και το μόνο που προβλήθηκε ήταν το φασιστικό, γραφικό και κακόγουστο show που αναλύσαμε στο προηγούμενο Δελτίο Τύπου μας. Υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης και αποσιώπησης όλων αυτών που η Κάλυμνος «απέσπασε» από τους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Αυτές οι ενέργειες δεν ζημίωσαν το Κίνημα μας, αλλά την ίδια την Κάλυμνο, αφού η έλλειψη προβολής όλων των παραπάνω, λειτούργησε εις βάρος της Δημοκρατίας και του αναφαίρετου δικαιώματος στην ορθή ενημέρωση των πολιτών.

Η αναφορά μας στα μέλη του ΠΑΣΟΚ είναι σαφής και ξεκάθαρη.

Η αγένεια, η στημένη αγανάκτηση, ο προμελετημένος αυθορμητισμός, η προσχεδιασμένη επιλεκτική προβολή του δήθεν αγανακτισμένου έως πρότινος τοπικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, η έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού, είναι στοιχεία ξένα προς το Κίνημά μας και στοιχεία ξένα για τον τόπο μας.

Σε αυτές τις ώρες ευθύνης, αποτελεί υποχρέωση για κάθε μέλος του ΠΑΣΟΚ, η προάσπιση των δημοκρατικών κατακτήσεων και των δημοκρατικών διαδικασιών.

Εμείς έτσι αντιλαμβανόμαστε την ευθύνη μας απέναντι στον πολιτικό χώρο μας και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό στις διαδικασίες μας.

Οι προβοκατόρικες ερμηνείες ότι δήθεν χτυπάμε τη δημοτική παράταξη που ανήκει σήμερα ο κ. Διαμαντής συνιστούν μια εξίσου κακόγουστη, υστερόβουλη και αντιδημοκρατική πράξη που συνεχίζει να πυροδοτεί μόνο τα περίεργα και υποκριτικά αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας,  όσων ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν και να διαιωνίσουν αυτό το ιδιότυπο show.

Ειδικότερα, για την ανάμειξη του ονόματος του ΓΙΑΝΝΗ ΓΑΛΟΥΖΗ και της παράταξής του ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ, καταθέτουμε μόνο το σεβασμό και την τιμή μας,  καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της και ο επικεφαλής,  συνεργάζονται άψογα και υπηρετούν με συνέπεια και ήθος όλες τις διαδικασίες του Κινήματός μας,  σε τοπικό επίπεδο, ως μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ακριβώς, τα ίδια ισχύουν και για τις άλλες δύο παρατάξεις που συνθέτουν το Δημοτικό Συμβούλιο της Καλύμνου.

Ως Τ. Ο. ΠΑΣΟΚ Καλύμνου διαφυλάξαμε και διαφυλάττουμε τις σχετικές αποφάσεις του Κινήματός μας και αφήνουμε τους χειρισμούς της Αυτοδιοίκησης στους αιρετούς εκπροσώπους του Καλυμνιακού Λαού.

Αυτά ισχύουν για μας, καθαρά και χωρίς περιστροφές...

Θεόδωρος Μ. Σεργίου

Κάλυμνος 5/5/2011 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!