Σύσκεψη στο Υπ. Οικ. για τους αλιείς, με πρωτοβουλία του Γιώργου Κασσάρα

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, την οποία προκάλεσε μετά από αίτημα του  Προέδρου της Ομοσπονδίας Αγροτικών- Αλιευτικών Συλλόγων των Παραμεθορίων Νησιών της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Γιώργου Κατσοτούρχη, την Τετάρτη 4.5.2011, με σκοπό την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε για τους  ψαράδες μας, με την ανακοινωθείσα αλλαγή του τύπου πετρελαίου κίνησης των σκαφών τους.

Στη σύσκεψη, εκτός των ανωτέρω, συμμετείχαν εκ μέρους του Υπουργείου Οικονομικών ο αρμόδιος Γεν. Γραμματέας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων, κ. Γιάννης Καπελέρης, ο Διευθυντής του Γραφείου του  κ. Νίκος Κούκης, ο Γεν. Διευθυντής Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης, κ. Κωνσταντίνος Νηχωρίτης και εκ μέρους  των ΕΛ.ΠΕ. ο αρμόδιος Χημικός Μηχανικός κ. Εμμανουήλ  Μαρκάκης.

Έγινε μια αναλυτική και ενδιαφέρουσα συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ομόφωνη συμφωνία και δέσμευση όλων των παρευρισκομένων, ότι τα ΕΛ.ΠΕ. θα επανεξετάσουν τη θέση τους και θα δώσουν άμεσα λύση, αν οι κατασκευάστριες εταιρείες πιστοποιήσουν πως ο συγκεκριμένος τύπος πετρελαίου δημιουργεί πρόβλημα    στις μηχανές των σκαφών.

Ο Γιώργος Κασσάρας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συμφωνία, αφού δι' αυτής φαίνεται ότι δρομολογήθηκε η επίλυση ενός προβλήματος που απασχόλησε έντονα, το τελευταίο διάστημα,   τους αλιείς  μας.

Αθήνα 5.5.2011

Από το γραφείο τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!