Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλύμνου: «..ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ»

Με αφορμή την κακόγουστη, ενορχηστρωμένη προβολή του show που πραγματοποίησε ο συμπατριώτης μας κ. Διαμαντής ως απεσταλμένος, βαλτός και εντεταλμένος την Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, στην πολιτική δραστηριότητα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Καλύμνου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

1. Ο Γιάννης Διαμαντής, ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί, παραμένει φίλος μας αλλά ας μας επιτρέψει να έχουμε και εμείς την ίδια αγανάκτηση με εκείνον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας, καθώς τυγχάνουμε υποδεέστερης εισοδηματικής και οικονομικής κατάστασης από εκείνον και από αυτούς που τον ώθησαν σε αυτήν την πράξη.

2. Η συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν υποτιμητική, προσβλητική και άκρως απαράδεκτη, προς τους παριστάμενους δημοσιογράφους και τη δουλειά τους. Κυρίως όμως υπήρξε προσβλητική προς στους δεκάδες συμπολίτες μας, που με υπομονή συμμετείχαν ενεργά επί τρεις ώρες, στην πολιτική αυτή δραστηριότητα.

Ο ίδιος δεν είχε τη στοιχειώδη υπομονή και αντοχή, στοιχεία δημοκρατικού ήθους, ώστε να περιμένει να ακουστούν τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι απαντήσεις των πολιτικών και επιτέθηκε με τον πλέον άκομψο τρόπο αλλά κυρίως άνευ αιτίας και αφορμής.

Δεν είχε την καρτερία να συμμετάσχει στις διαδικασίες που ακολούθησαν και στις οποίες, τόσο οι εκπρόσωποι των φορέων όσο και οι απλοί Καλύμνιοι εργαζόμενοι, εξέφρασαν μέσα σε ένα δημιουργικό και δημοκρατικό κλίμα, την αγωνία τους για το μέλλον αυτού του τόπου.

Δεν μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να πείσει για το αυθόρμητο της «έκρηξης αγανάκτησής» του, αφού τόσο η στιγμή όσο και ο τρόπος, οδηγούν στο παραπάνω συμπέρασμα.

3. Είναι φυσικό και εύλογο, αυτός ο έρπων φασισμός, αυτή η θεατρινίστικη συμπεριφορά, να υποθάλπεται από συμπατριώτες μας άλλων πολιτικών χώρων και από ανθρώπους που έχουν τους λόγους τους να στρέφονται κατά του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα κάθε δημοκρατικής διαδικασίας.

4. Είναι όμως απαράδεκτο το γεγονός, αυτή η αγενής, αντιδημοκρατική και ξένη προς την Κάλυμνο, συμπεριφορά, να υποθάλπεται και να γίνεται αντικείμενο εφήμερης καπηλείας από ανθρώπους που αναφέρονται ως μέλη του ΠΑΣΟΚ, επειδή η συγκεκριμένη πράξη εξυπηρετεί προσωπικές και συναισθηματικές σκοπιμότητες τους.

Στις πολιτικές δράσεις του Κινήματος μας, όλοι ελεύθερα μπορούν να λάβουν μέρος. Κανείς δεν υποχρεώνεται να έλθει, κανείς δεν υποχρεώνεται να μην έλθει και κυρίως είναι όλοι ελεύθεροι να εκφράσουν την κάθε σκέψη, χωρίς κανείς να τους λογοκρίνει ή να τους αποτρέψει.

Όμως σεβόμαστε τη Δημοκρατία και αξιώνουμε να την σέβονται όλοι, όσοι συμμετέχουν στις δραστηριότητές μας.

Μάλλον, οι δημιουργοί του show DIAMANTIS, θυμήθηκαν πολλά εκείνη τη συμβολική μέρα (21 Απριλίου), μας τον έστειλαν για να κάνει «διάγγελμα» και καπηλεύτηκαν, με τον πλέον άκομψο τρόπο, αυτή την ενέργεια.

Η επιλεκτική πρακτική που ακολουθήθηκε με την μονόπλευρη προβολή του «κακοστημένου μονόπρακτου» δεν ευνοεί την, πανταχόθεν, βαλλόμενη Δημοκρατία, αλλά τροφοδοτεί τις διαθέσεις των όψιμων «σωτήρων» που καραδοκούν να βυθίσουν την χώρα στο σκοτάδι ενός νέου μεσαίωνα.

Κάλυμνος 30/4/2011


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!