Μιλησε για ολα ο Δήμαρχος Δ. Διακομιχάλης στο TV KOSMOS

Στα όσα απασχολούν σήμερα την Ελληνική κοινωνία, στα Εθνικά θέματα και στις πρώτες 120 ημέρες της νέας δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης,

 

στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΚΟΣΜΟΣ.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο τ. βουλευτής της ΝΔ  Αναστάσιος Καραμάριος, που αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που τις τελευταίες ώρες φούντωσαν οι πληροφορίες εκ νέου για κατάργησή τους.

Ειδικά για το ΦΠΑ, σε περίπτωση κατάργησης των μειωμένων συντελεστών, ο κ.Διακομιχάλης τόνισε πως δεν έχουν λόγο ύπαρξης τα πολιτικά πρόσωπα του νομού κα στο ενδεχόμενο αυτό θα τους καλέσει να παραιτηθούν από κοινού άπαντες.

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!