Η τοποθέτηση του Δημάρχου στη συνέντευξη τύπου των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Τα προβλήματα αμέσου προτεραιότητας  του νησιού μας, έθεσε ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Δημήτρης Διακομιχάλης στην εκδήλωση κοινής συνέντευξης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  κ. κ. Γιώργου Νικητιάδη, Υφυπουργού Πολιτισμού, Νίκου Ζωϊδη και Γιώργου Κασσάρα, που διοργάνωσε η τοπική επιτροπή του κόμματος.

 

Ο  Δήμαρχος Καλύμνου δήλωσε ότι η κοινωνία του νησιού μας κινείται  στα όριά της,  τα προβλήματα είναι δυσεπίλυτα,  αλλά απαιτείται  να επιλύονται τουλάχιστον τα αυτονόητα όπως το ακτοπλοϊκό. Για το θέμα αυτό και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των Δημάρχων των 6 νησιών της Επαρχίας μας, θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων.  Ζήτησε μάλιστα, τη συνδρομή των παρευρισκομένων βουλευτών στη συνάντηση αυτή.

Έθεσε επίσης το νέο πρόβλημα των ψαράδων, με το οποίο ασχολήθηκε και ο ίδιος προσωπικά,  της σχεδιαζόμενης αλλαγής του τύπου του πετρελαίου που θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα  στις μηχανές των σκαφών τους και αποφασίσθηκε, αφού δοθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις, να τεθεί στην ίδια συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό.

Στην συνέχεια έθεσε και τα άλλα άμεσα προβλήματα του νησιού μας που  ζητούν άμεση λύση, όπως η λειτουργία γραφείου ΟΑΕΔ, η στελέχωση του Μουσείου, το εκρηκτικό πρόβλημα της  Πυροσβεστικής, η ίδρυση σχολής ακραίων αθλημάτων και το θεσμικό πλαίσιο του αλιευτικού τουρισμού.

Τέλος, σε σχετική ερώτηση, ο υφυπουργός Πολιτισμού κ. Νικητιάδης δήλωσε ότι το Υπουργείο σε συνεργασία με την Κολυμβητική Ομοσπονδία θα καλύψουν όλα τα έξοδα μετάβασης, διαμονής και διατροφής των 4 ομάδων που θα συμμετάσχουν στο final four του κυπέλου πόλο, που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο νησί μας στο τέλος Μαΐου.

Από το Γραφείο Τύπου


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!