Σκληρή επίθεση στον υφυπουργό και βουλευτές στην Κάλυμνο

Επιτέλους βρέθηκαν κάποιοι να τους τα σύρουν όπως τους αρμόζει. Είπαμε καλό είναι να σεβόμαστε τους εκλεγμένους μας αλλά όχι και να φοβόμαστε να τους τα ψάλλουμε όταν χρειάζεται. Δεν είμαστε «καλοί» μόνο όταν είναι να στηρίξουμε τις προσπάθειες τους ή να προβάλουμε το έργο τους (αν υπάρχει).

 

Την τιμητική τους λοιπόν είχαν ο υφυπουργό Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Νίκος Ζωίδης και Γιώργος Κασσάρας που στη κοινή συνάντηση που είχαν την Μεγάλη Πέμπτη στη Κάλυμνο βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να δεχτούν την σκληρή κριτική και ταπείνωση από τους αγανακτισμένους συμπατριώτες μας.

Ο σκληρότερος απ' όλους τους επικριτές, ο Γιάννης Διαμαντής μαινόμενος επιτέθηκε ανοιχτό στους «Guest Stars» με μια τοποθέτηση που εκφράζει μεγάλη μερίδα Καλυμνίων λέγοντας, "έρχονται στη Κάλυμνο μόνο για σόου"! Τα προβλήματα είναι βουνό και σεις έρχεστε για να σας δούμε στην εξέδρα, "είχαμε 7 καράβια και τώρα έχουμε μείνει με 2.»!!

Η δικαιολογία γνωστή από εκεί και πέρα, "δεν γνωρίζαμε το οικονομικό χάλι της χώρας όταν σας τάζαμε προεκλογικά"!

Η δική μας άποψη είναι λίγο πολύ γνωστή, Ο υφυπουργός τρέχει να κανονίσει τσάρτερ της RYAN AIR για την Κω ακόμα και από την Ζιμπάμπουε (που λέει ο λόγος) και άφθονα κρουαζιερόπλοια για την Ρόδο (με ματσωμένους τουρίστες που θα αγοράσουν χρυσαφικά και γούνες από τα «φτωχά» καταστήματα εκεί). Ο κύριος Ζωίδης γιατί να νοιαστεί τώρα που είναι μεγάλος και τρανός πολιτικός για ένα νησί που δεν έχει να του προσφέρει πολλά ψηφουλάκια (βλέπετε είναι ανταποδοτικό το σύστημα). Μεταφορικό Ισοδύναμο ... Τι ακριβώς είναι αυτό? Θα το δούμε στην πράξη ποτέ κύριε Βουλευτά?? Ο τρίτος της παρέας, ο κύριος Κασσάρας ίσως είναι και ο αδικημένος αφού ότι και να λέει, απ ότι φαίνεται δεν τον ακούει κανείς στα μεγάλα πολιτικά σαλόνια. .. Η ατζέντα τους είναι άλλη και δεν συμπεριλαμβάνει την Κάλυμνο!!

- Γιώργος Λιάς

Δείτε το σχετικο απόσπασμα απο την συνάντηση...


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

LIFE STYLE

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!