Τους Εκραξαν στην Κάλυμνο...Τα βρήκαν Μπαστούνια οι Νικητιάδης, Ζωίδης και Κασσάρας

Σκούρα τα βρήκαν οι τρεις του ΠΑΣΟΚ, ο υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης και οι βουλευτές Νίκος Ζωίδης και Γιώργος Κασσάρας στη κοινή συνάντηση που είχαν την Μεγάλη Πέμπτη στη Κάλυμνο με εκπροσώπους των τοπικών φορέων.

Τα άκουσαν για τα καλά! Οι ψαράδες έβαλαν το γνωστό θέμα με το πετρέλαιο το οποίο...διευθετείται ενώ ο εκπρόσωπος των Εμπόρων Γιάννης Διαμαντής τους είπε "έρχονται στη Κάλυμνο μόνο για σόου"! Τα προβλήματα είναι βουνό και σεις έρχεστε για να σας δούμε στην εξέδρα! Τους τα έσυραν για τα καράβια "είχαμε 7 και τώρα έχουμε μείνει με 2" όπως και με την δημιουργία πυροσβεστικού σταθμού στο νησί. Οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων δεν τους χαρίστηκαν! Οι απαντήσεις τους ήταν οτι "δεν γνωρίζαμε το οικονομικό χάλι της χώρας όταν σας τάζαμε προεκλογικά"!!!!Να σημειωθεί οτι χθες στο βράδυ στην περιφορά των Επιτάφιων οι πολιτικοί ήταν μαζεμένοι...Οι χαιρετούρες αποτελούσαν παρελθόν! Μαζί τους ήταν και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης που πηγε από την Κω. Αμέσως μετά την λήξη της περιφοράς αναχώρησαν για το Νησί του Ιπποκράτη όπου το κλίμα φαίνεται είναι πιο φιλικό...

- www.verena.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!