ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΣΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Αν και το πινάκιο της  συνεδρίασης του Δ.Σ Καλύμνου, ήταν αρκετά βεβαρυμμένο λόγο της πρόσφατης αναβολής εξαιτίας της ασθένειας του προέδρου κ.Γαβαλα ,  και δεδομένου ότι η συνεδρίαση έλαβε χώρα εν μέσω Μεγάλης  Εβδομάδας, αυτό δεν στάθηκε σε πολλές περιπτώσεις  εμπόδιο για ατελείωτες πελαγοδρομήσεις σε διάφορα θέματα.

 

Την συνεδρίαση του Δ.Σ. να σημειωθεί ότι τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Καλυμνιακου σωματείου Κεμπελ  Οχάιου «Πρόδρομος»και αντιπρόεδρος παν Καλυμνιακης κοινότητας Αμερικής  κ. Νικόλας Καλουρης.

Ανάμεσα στα είκοσι(20)  θέματα του πινακίου που συζητήθηκαν , ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η  αίτηση της Β/ μιας εκπαίδευσης από τον προϊστάμενο του 2ου Γραφείου Β/μιας Εκπαίδευσης κ Γιώργο Θανατση, προς τον Δ.Σ να παραχωρηθεί ως χρήση το παρατηρητήριο της Τελενδου ,για ίδρυση Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) στην Τελενδο , στην οποία μειοψήφησε μόνο ο δ.σ. της μείζονος μειοψηφίας Μιχάλης Λελεκης.

Παρατηρητήριο το οποίο δημιουργήθηκε στην Τελενδο, από το 2001 που αναφερόταν στην πανίδα του νησιού και ελάχιστα χρησιμοποιήθηκε κατά τα κατοπινά χρόνια.

Σημαντική συμβολή ως προς την διαμόρφωση της πρότασης- αίτησης, όπως ανέφερε ο κ.Θανατσης,  και η οποία θα υποβληθεί στο αρμόδιο Υπουργείο, είχαν και άλλοι εκπαιδευτικοί , ενώ η δημιουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε) στην Τελενδο , το οποίο θα κινείται στους θεματικούς  άξονες κατάδυση – αναρρίχηση- μέλι ,  θα δημιουργήσει όλες εκείνες της υποδομές κάτω υπό τις οποίες θα δίνετε η δυνατότητα σε μαθητές Α/ΘΜΙΑΣ  και Β/ΘΜΙΑΣ τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό να το επισκέπτονται .

Χαρακτηριστικό  του ενδιαφέροντος που υπάρχει είναι η πληθώρα των  μαθητών για παράδειγμα της Καλύμνου ,που προκειμένου να επισκεφτούν τέτοιου είδους κέντρα ,παίρνουν σειρά 6-7 μήνες ,πριν  την τελική τους επίσκεψη.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

Αρθρογραφία - Απόψεις

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2019 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!